WIE ZIJN WIJ?

Dutch Training Professionals

"Begonnen als linkedingroep is matchmaking nu onze core-business!"
Dutch Training Professionals is in 2008 opgericht als LinkedIn-groep (nu 14.000+ leden) en heeft daarmee een enorm groot en interactief netwerk opgebouwd. Eind 2013 hebben we, na een succesvolle crowdfunding campagne, een geselecteerde groep (100+) professionals vindbaar en matchbaar gemaakt via ons matchingsplatform. De volgende stap was het actief matchen en helpen van opdrachtgevers. Dit is nog steeds onze core-business en daarnaast organiseren we regelmatig diverse events en kennis/inspiratiesessies.

‘‘De ervaren specialist zal steeds vaker een zelfstandig professional zijn!’’ 
Er zijn in totaal 19.000+ opleiders actief in de markt van beroepsopleiding en -training en deze groep omvat ruim 15.000 zzp’ers die werkzaam zijn als trainer, coach of adviseur. Door het enorme aanbod aan opleiders wordt het steeds lastiger om op een makkelijke, snelle en betrouwbare manier de beste professionals te vinden.

"Wij geloven en zien dat de professional het verschil maakt"!
De bij ons aangesloten zelfstandige professionals zijn ervaren specialisten op het gebied van leren en ontwikkelen. Ze hebben hun sporen verdiend en zijn met hun aanpak en werkwijze bewezen succesvol. Wij kennen al onze professionals en nieuwe professionals kunnen alleen toetreden na het voldoen aan onze strenge selectiecriteria waaronder ook referentie checks.

"Transparante en eerlijke concepten zijn het meest duurzaam!"
Wij (en onze opdrachtgevers en professionals) hebben geen last van torenhoge overheadkosten en ouderwetse verdienmodellen. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn matchen we altijd dat wat het beste past bij de vraag en situatie van onze opdrachtgevers. 


Bas van Riet is naast trainer (expertise commercie & klantgerichtheid) oprichter van Dutch Training Professionals.

Leopold van Oosten is naast Founder and managing director van Amsterdam Standard (voorheen bekend als PitGroup) mede oprichter van Dutch Training Professionals.

Founding professionals

History

  • Dutch Training Professionals wordt opgericht door Bas van Riet als de Linkedingroep voor training en HR professionals in Nederland. (2016 14.000+ members)
  • Naast de Linkedingroep wordt ook de kennisbank gelanceerd.
  • De oprichting van Dutch Training Professionals B.V. door Bas van Riet en Leopold van Oosten.
  • Dutch Training Professionals BV voert als start-up een succesvolle crowdfundingcampagne uit.
  • Het matchingsplatform gaat na een testfase online met 80 aangesloten trainers / profielen.
  • De website is vernieuwd. Vooral het ontzorgen en snel kwalitatieve trainers matchen is iets waar klanten zeer tevreden over zijn. De nieuwe website is daar dan ook volledig op aangepast.