TRAINERS

FILTER

Categorieën

Minimale beoordeling

9,0

Peter R. Buijs

Microsoft Office Trainer

Peter is een gedreven MS Office trainer, betrokken, met passie voor zijn vak en goed luisterend naar de wens(en) van de deelne(e)mer(s). Informatie overdragen loopt als een rode draad door Peter's leven. Na dit jaren op kleine en grote schaal in diverse functies toegepast te hebben heeft hij in 2006 de overstap gemaakt naar het werken als een Zelfstandig Microsoft Office Trainer. Sinds die tijd heeft hij voor diverse opleiders meerdere Microsoft Office trainingen verzorgd.

Lees verder
9,0

Sander Nekeman

MS Project trainer in-company

Specialist met ervaring bij meer dan 30 bedrijven in verschillende markten. Geen knoppentraining maar altijd gericht op uw werkomgeving. Sander Nekeman is Microsoft Project Trainer en EPM consultant en zijn werkwijze is altijd pragmatisch en op uw business toegesneden.  +- 350 trainingen op verschillende gebruikersniveaus reeds gegeven.

Lees verder

Moss Dolman

Moss krijgt op elk niveau binnen een organisatie mensen in beweging. Powerpoints voorlezen is niet aan hem besteed. De tijd dat het management zomaar van alles oplegt en daarmee resultaat behaalt behoort tot de verleden tijd. Wil je resultaten neerzetten dan zul je de mensen intrinstiek moeten bewegen, je zult ze moeten uitdagen om het beste uit de mensen te krijgen.

Lees verder