Willem-Paul Koenen

Bevlogen NLP Trainer & Graffiti Artiest

Wie is Willem-Paul?

Integer gedreven persoon die erachter is gekomen hoe je bevlogen kunt leven. Zelf flink op zoek geweest en het antwoord gevonden hoe het best uit de verf te komen. Nu bevlogen om ook anderen daarmee te helpen vanuit 2 expert posities: Graffiti & NLP. “Bevlogen Leven is Gedreven Geven” Willem-Paul Koenen -Bevlogenverf  Gedreven Graffiti Kunst Als een vis in het water zijn en lekker in je vel zitten.

lees meer

Trainingsaanbod

Bekijk alle trainingen

NLP

Bevlogen

Gedreven

Motivatie 3.0

Drijfveren

PeakState

Graffiti

OutoftheBox

Passie

Energie

Bevlogenwerken

Bevlogenleven

reviews (0)

Add review
MEER Over Willem-Paul

Wie is Willem-Paul

Integer gedreven persoon die erachter is gekomen hoe je bevlogen kunt leven. Zelf flink op zoek geweest en het antwoord gevonden hoe het best uit de verf te komen. Nu bevlogen om ook anderen daarmee te helpen vanuit 2 expert posities: Graffiti & NLP.

“Bevlogen Leven is

Gedreven Geven”


Willem-Paul Koenen
-Bevlogenverf Gedreven Graffiti Kunst

Als een vis in het water zijn en lekker in je vel zitten.

smile_graffiti_kunst
Wij geloven dat wanneer je doet waar je lekker mee in je vel zit, dat je dan ook het beste uit de verf komt.In ons leven besteden wij zoveel tijd aan ons werk en een groot deel van onze omgeving word beïnvloedt hoe wij ermee bezig zijn.

Bevlogen mensen hebben meer te geven en zijn minder vaak ziek, leveren betere prestaties en verdragen verwarrende tijden ook zo veel beter.

Bevlogen zijn.

Al vroeg in het leven vroeg ik mij af waarom mensen vaak zo klaagden over werk en ik nam een beslissing: "Dat is later werk zou doen waarvan ik warm zou worden wanneer de wekker af ging in de ochtend"

Na Atheneum afgemaakt te hebben nog wat rondgedwaald tot ik besloot een oude hobby weer uit de kast te pakken. Graffiti kunst maken voor bedrijven.

Meer dan 10 jaar actief geweest als professioneel kunstenaar tot ik echt enorm goed in mijn vel zat en een bevlogen leven begon te hebben.

Het ging na een tijd kriebelen deze bevlogenheid ook te delen en anderen hierin te helpen. 

Wat eerst een visie was dat er alleen een oplossing was als je van je hobby je werk maakte. Kwam ik er achter dat veel mensen ook passie vinden in hun werk.

Bevlogen mensen vind je in alle soorten werk en in alle verschillende takken van sport.

Met veel groepen bezig geweest als entertaining manier met graffiti aan de slag te zijn geweest op zoek gegaan om meer waarde toe te voegen. 

Toen 3 jaar geleden met NLP opleidingen begonnen om die waarde toe te kunnen voegen en mensen te helpen passie en bevlogenheid in zichzelf los te kunnen maken.

Bevlogen Leven staat bij ons voorop, ook in het werk.

Daarom zijn wij zeer gedreven om zelf werk te doen waar wij zeer zeker bevlogen in zijn. De helft van de tijd met graffiti kunst maken in opdracht voor bedrijven en de andere helft van onze tijd helpen wij mensen zelf die bevlogenheid los te maken. 
In het kort staan wij hier voor:
 • Kwaliteit
 • Bevlogen zijn
 • Out of the Box
 • Vertrouwen
 • Authentiek
 • Gedreven
 • Samenwerken (1+1=3)

Wij werken met veel andere Trainers en Opdrachtgevers samen om een 1+1=3 effect te bereiken met elkaar.

Opleiding

2012 NLP Master Practitioner (ABNLP + NVNLP) Anders
2012 NLP Interntational Trainer (ABNLP + NVNLP) Anders
2011 NLP Partitioner (ABNLP +NVNLP) Anders

Talen

Engels Vloeiend

Werkervaring

APR 2012 - HEDEN NLP Trainer NLPPuntNL
JUN 2010 - HEDEN NLP Trainer, Kunstenaar en Eigenaar Bevlogenverf Gedreven Graffiti
BEKIJK Het trainingsaanbod

trainingsaanbod

Training

Doelgroep

Soort

Indicatie uurtarief: €150,- en een dagdeel: € 600,-

Bekijk de reviews

New review

Ja   Nee  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Werkwijze

Bevlogen Leven is Gedreven Geven | Als bevlogen graffiti kunstenaar en NLP trainer ben ik gedreven andere mensen ook meer bevlogen in hun vel te laten zitten om het best uit de verf te komen | rechter en linker hersenhelft | co creatie | win-win | 1+1=3.
"Bevlogen Leven is Gedreven Geven"

Willem-Paul Koenen
-Bevlogenverf Gedreven Graffiti Kunst

Mij inhuren? Is alleen voor mensen die iets unieks, krachtigs willen dat authentiek is. Ben jij dat?

Out of the Box en Uniek werken wij graag samen anderen vanuit verschillende invalshoeken te bekrachtigen.

Vanuit de overtuiging dat als we echt bevlogen zijn tijdens ons werk wij het beste uit de verf komen. Bevlogen mensen geven meer dan ze gevraagd word en ze hebben ook veel meer te geven als ze na het werk thuis komen.

Onze diensten zijn daarop gericht en NLP gebruiken wij als gereedschapskist om mensen te laten ontdekken wat er al in ze is dat als vuur kan zijn voor ze.

Wij gebruiken verschillende kunstvormen om mensen te helpen meer te voelen en ook om de trainings elementen te verankeren in een ervaring en kunstwerk.

Mensen zullen altijd iets doen dat praktisch is. Iets waarvan ze zeker zullen denken, WOW dat is anders! Dat zorgt dat mensen meer open zijn. OOK voor de trainingselementen! Ze zullen een mooie samenwerking van linker en rechter hersenhelft hebben. Hierdoor zal de stof meer onbewust worden verankerd en opgenomen zodat gewenste resultaten nog beter behaald worden!

Gaaf he?

Zeer goed te gebruiken om andere trainers aan te vullen in een training als versterking of verankering van het geleerde.

Als Kick OFF meeting of als manier om een aantal sessies met een knal af te sluiten en te verankeren.

Absolute kracht zit in authentiek zijn en vanuit het mens zijn met ieder zijn kleur. Wij zijn jong, energiek en dynamisch en stellen altijd de vraag.

"Hoe kunnen wij met onze skills de vraag van de opdrachtgever dienen?"

Of we dit nu alleen doen of in samenwerking met de opdrachtgever of CO Trainer. Wij zullen geweldige resultaten krijgen en geloven zeker dat wanneer wij samenwerken het een win-win en 1+1=3 co creatie zal zijn.

Iets voor jou?

We gaan graag aan de slag!

"Leef Bevlogen, Geef Gedreven!

Willem-Paul Koenen
-Bevlogenverf


Bekijk de reviews

Expertise

 • Teambuilding & Teamleiderschap
 • Verandermanagement
 • Overige
 • Human Resource Management
 • Overige
 • Veranderen / omgaan met verandering
 • Creatief denken & handelen
 • Overige
 • Overige
 • Overige
 • Overige
NEEM CONTACT OP

Contact