Overslaan en naar de inhoud gaan

Ron Hubbers

Senior Sales Trainer - Creating True Customer Value

Ron Hubbers is de man waar je naar toe gaat als je nieuwe klanten wilt. Nieuwe klanten die loyaal zijn, snel beslissen en mooie tarieven betalen. Ron helpt professionals commercieel succesvol te zijn, ook als ze zelf denken dat ze dat niet kunnen. Ron gelooft in het creëren van optimale klantwaarde.


sales
klantcontact
Accountmanagement
Methodisch verkopen
strategie
BrainCompass
DiSC
Direct meetbare resultaatverbetering
Verkoopvaardigheden & mindset
Duurzaam succesvol
Focus
Methodisch verkopen
Continue professionele ontwikkeling
ROI programs
TRAINING & COACHING
Talent
New Business
Discipline, voornemens, commitment, acties en resultaten.

Ron Hubbers is bevlogen als het gaat om trainen en ontwikkelen van professionals. Hij werkt altijd met enorm veel energie en betrokkenheid. Plezier en vertrouwen vormen zijn basis. Rendement is zijn doel.

Als co-owner & matchmaker bij Dutch Training Professionals helpt Ron organisaties met het creëren van rendement in Training & Ontwikkeling. Hij brengt trainers, specialisten en organisaties bij elkaar.

Als salestrainer richt hij zich op professionals die Commercieel Meesterschap willen ontwikkelen.

Remco Claassen en Ron Hubbers hebben de meest fundamentele inzichten van absolute top uit neurowetenschappen, psychologie, leiderschap, sales voor je verzameld. Ze hebben doorgebouwd op Remco’s Verbaal Meesterschap.

Daar hebben ze geheel eigenzinnig een impactvol programma van gemaakt. 100% vertaald naar jouw praktijk.

"Commercieel Meesterschap is geen verkooptraining. Wij geloven niet in duurzame relaties op basis van snelle trucjes. We helpen je klanten en opdrachten te winnen op basis van echte waarde."​

Ron gelooft in het creëren van optimale klantwaarde. Hij gepassioneerd trainer die professionals activeert hetzelfde te doen vanuit expertise, lef en veranderingsbereidheid. Ron laat pas los als het goed zit.


De meeste van zijn relaties en opdrachtgevers zijn actief in een wereld die steeds sneller verandert. Sales kan alleen effectief zijn als het steeds weer een leidende rol in deze dynamiek kan spelen.

Ron's specialisme is professionals te helpen ontwikkelen zodat zij deze rol met plezier, energie en resultaat kunnen invullen.

De professionals die hij traint zijn vaak geen salesmensen. Ron vindt het pas echt leuk worden als een professional zegt "Verkopen is echt niks voor mij". Dan weet hij een weg te vinden waarin de professional puur vanuit eigen kwaliteiten een manier vindt om nieuwe klanten te winnen, met mooie opdrachten, tegen fijne tarieven.
 

WERKWIJZE

Als trainer/coach help ik professionals om echt het beste uit zichzelf te halen. 

Mijn doel en rol is om je te helpen de juiste koers te ontdekken en dat te doen wat het meeste rendement oplevert voor jou, je klanten en/of je werkgever. Vervolgens help ik je de daarna om de juiste koers te (blijven) varen. 
Daarbij ben ik je steun in de rug. Maar ook de confronterende schop onder je kont. Geloof me, het is het waard. Want het is jouw leven, jouw plezier en succes in je werk. Dat is het meer dan waard om een beetje moeite voor te doen.

Focus op het creëren van commerciële klantwaarde.
Bedrijven en professionals zijn duurzaam succesvoller door te denken en handelen vanuit True Sales waarden.
Wij geloven dat de wereld prettiger en profijtelijker wordt als professionals True Sales bedrijven.

Optimaal rendabele klantrelaties:
- Klanten die sneller beslissen
- Klanten die meer kopen
- Klanten die langer loyaal blijven
- Klanten die actieve ambassadeurs worden

7 fundamentele waarden:
1. Sales is een edel vak
2. Focus op klantwaarde
3. Problem based
4. Uitdagend vanuit expertise
5. Handel win/win
6. Methodisch verkopen
7. Continue professionele ontwikkeling

True Sales gelooft in een methodische benadering van sales:
Alle grote salesdenkers hebben waardevolle methodieken beschreven.
Wij selecteren de, bewezen, meest effectieve delen van de beste methodes.

True Sales leert je meester te zijn in…. 
- de juiste methodiek 
- passend bij jouw persoonlijkheid
- op het juiste moment in de salescyclus
- bij de juiste klant
- vanuit de True Sales waarden toegepast.
 

KLANTEN

Ron werkt(e) onder andere voor: ICT,  Telecom,  Zakelijke dienstverlening,  (semi-)overheid,  Bank- en verzekeringswezen,  Hypotheekadvies,  Uitzendbureau's ,  Detachering, 


Reviews

Ron is een zeer gedreven en inspirerende trainer. Zijn kracht ligt met name in zijn persoonlijke benadering waardoor hij tijdens trainingen mensen op respectvolle wijze uitdaagt hun grenzen te verleggen en hen in staat stelt zich te verbazen over hun mogelijkheden en kwaliteiten. Samenwerken met Ron kenmerkt zich door een oprechte betrokkenheid, een focus op kwaliteit en duurzaamheid en niet te vergeten een gezonde dosis humor!
deelnemer
Ik heb Ron leren kennen als een empatisch, gepassioneerde trainer met een ongelofelijke scherpe kijk op het moderne salesvak. Zijn gedreven, interactieve manier van trainen is een inspiratie voor de deelnemers. Ron laat deelnemers tot inzicht komen door reflectie en uitdagende werkvormen en borgt skills aan de hand van theorie en praktijk gerichte casuïstiek. Het is een genot om met Ron samen te mogen werken.
collega
Ron Hubbers heb ik leren kennen als professionele en enthousiastmerende trainer. Zijn veelzijdigheid en brede vakkennis gecombineerd met zijn jarenlange ervaring, maken hem tot een trainer die ik graag inzet.
klant
Inleving en de taal spreken van de groep. De juiste en praktische vertaalslag weten te maken van theorie naar de dagelijkse werkzaamheden.Dit zijn o.a. een aantal kenmerken die Ron kenmerken in zijn trainingen voor verkoopmedewerkers.
klant