Romy de Rijk

Managementcoach I Teamcoach I Leiderschap I L&D I Trainer I TMA

Gecertificeerde trainer, (loopbaan)coach en teamcoach, interim professional. Duidelijk change profiel. Humor, daadkracht en energie.


coaching
online coaching
integrated coaching
loopbaancoaching
loopbaanbegeleiding
loopbaanadvies
trainer
persoonlijke effectiviteit
talent management
management coach
executive coach
procesbegeleiding
PROCESBEGELEIDER
TEAMCOACHING
TEAM BUILDING
TEAMONTWIKKELING
DAGVOORZITTER
spreker
PRESENTATOR
HRM
INTERIM MANAGER
Feedback
ADVISEREN
ONDERHANDELEN
train de trainer
Coach de coach
INTERVISIE
Didactische vaardigheden
Roos van Leary
IMPACT EN INVLOED
Solliciteren
Cv schrijven
Linkedin
NETWERKEN
Pitchen
EXECUTIVE MANAGEMENT
MANAGEMENT DEVELOPMENT
Management training

Gecertificeerde trainer, (loopbaan)coach, management coach, executive coach, teamcoach, procesbegeleiding, leiderschapstrajecten, dagvoorzitter, gastspreker, learning & development. Duidelijk change profiel. Humor, daadkracht en energie.

Na een carrière in het management van het onderwijs werd Romy de Rijk directeur bij Boertiengroep. Daar ontwikkelde zij zich tot specialist in HR, talent management, leiderschaps- en organisatieontwikkeling.

Sinds 2013 werkt zij als zelfstandig adviseur, gecertificeerd trainer, loopbaancoach en (management) teamcoach binnen zowel profit als non-profit organisaties.

Met lef, humor, warmte, scherpe analyse en jarenlange ervaring begeleidt zij veranderprocessen in mensen, teams en organisaties. Ze gelooft erin dat iedereen de kracht heeft om te groeien.

Het is Romy’s missie om daar zowel op de werkvloer als binnen boardrooms aan bij te dragen. Haar opdrachtgevers komen uit de retail, de zorg, het onderwijs, de bouw, de uitzendbranche, de advocatuur, de farmacie, gemeenten, ziekenhuizen en de financiele- en verzekeringwereld. Allround dus qua werkomgeving als qua expertise.
 

WERKWIJZE

Ik geloof dat verandering onvermijdelijk is maar dat daarbinnen ontwikkeling en groei een bewuste keuze is. Ik help teams en teamleiders met teamontwikkeling en samenwerking, organisaties met managementcoaching, management development, executive coaching, talent management en traineeships en werknemers met loopbaancoaching en talentontwikkeling.

"Everybody has accepted by now that change is unavoidable. But that still implies that change is like taxes - it should be postponed as long as possible and no change would be vastly preferable. But in a period of upheaval, such as the one we are living in, change is the norm." (Peter Drucker)

Ik geef het toe, buiten de comfortzone is het niet altijd even leuk maar daar gebeurt het wel. Kies bewust voor groei en ontwikkeling.

• Organisatieontwikkeling & management development
• Teamontwikkeling & teamcoaching
• Executive & management coaching
• Leiderschap
• Loopbaancoaching
• Training & workshop
• Traineeship
• TMA & talentontwikkeling 
 

KLANTEN

Romy werkt(e) onder andere voor: Jumbo Supermarkten,  Ahold,  Etos,  Janssen Biologics,  Nationale-Nederlanden,  ING,  SNS,  draaijer+partners,  Adecco,  ROC Rijn IJssel,  Over Betuwe College,  Crocs,  Primair onderwijs,  De Verre Bergen,  CNW,  Academie van de stad,  BVO,  Gelre Ziekenhuis,  Schouten en Nelissen,  NN-group,  Nedap,  Vesteda,  ROC Nijmegen,  Stichting Nieuw Thuis Rotterdam,  Gemeente Arnhem,  Gemeente Ermelo,  Gemeente Emmeloord,  Advocatenkantoor Groenewegen,  Ziekenhuis Assen


Reviews

"Ik heb Romy leren kennen als een inspirerende, prikkelende en eerlijke executive coach. Een prettige gesprekspartner, scherp in de analyse. Ze heeft mij met regelmaat een spiegel voorgehouden met stof tot nadenken. Tevens heeft ze mij uitstekende ondersteuning gegeven in het scherp krijgen van mijn profiel. Dit heeft onder meer geresulteerd in een modern, strak CV en mooie mogelijkheden om mij via social media te profileren. "
Ko Visser
HR - leidinggevende
Romy is een voorbeeld van een ondernemende, passievolle en betrouwbare partner. Excelleert in het coachen en begeleiden van groepen professionals op alle niveaus en deskundigheden in de organisatie. Romy is beweging en wie bij haar een trainer volgt of door haar gecoacht wordt, wordt verrast door de veelzijdigheid aan inzichten die zij aanreikt. Een talent!
Anja Hagenaars
HR - leidinggevende