Overslaan en naar de inhoud gaan

Peter R. Buijs

Microsoft Office Trainer

Peter is een gedreven MS Office trainer, betrokken, met passie voor zijn vak en goed luisterend naar de wens van de deelnemer(s).


MICROSOFT OFFICE
Access
Excel
OneNote
Outlook
PowerPoint
Word
Migratietrajecten
Individueel
Klassikaal
Maatwerk
TRAINING
Advies
Efficiency
VAARDIGHEDEN
Kennis
Alle niveaus
Praktijkgericht

Informatie overdragen loopt als een rode draad door Peter's leven. Na dit jaren op kleine en grote schaal in diverse functies toegepast te hebben heeft hij in 2006 de overstap gemaakt naar het werken als een Zelfstandig Microsoft Office Trainer.

Sinds die tijd heeft hij voor diverse opleiders meerdere Microsoft Office trainingen verzorgd. De laatste jaren werkt hij meer rechtstreeks voor de eindklant.

Wat hem typeert is het vertalen van de wens van de klant in een op maat gemaakte training. De gebruikers leren daarmee alleen die zaken die een waardevolle aanvulling zijn op het gebruik van het Microsoft Office pakket.
 

WERKWIJZE

Iedereen kan met programma's als Excel, Outlook, PowerPoint en Word, of onderdelen daarvan, omgaan. Maar wordt het wel op een effectieve wijze ingezet? En wordt er wel efficiënt genoeg mee gewerkt? 

Met mijn tips & trucs en nieuw aangeleerde vaardigheden zorg ik ervoor dat de tijd die aan een training wordt besteed, zich ruimschoots terugverdient.

Terug op de werkplek zal met de nieuwe kennis minder tijd aan het werken met de Microsoft Office programma's worden besteed en blijft er meer tijd over voor andere zaken. Of u al ruimschoots vertrouwd bent met het werken met deze programma's of er vertouwd mee gemaakt moet worden, u wint tijd!
 

KLANTEN

Peter R. werkt(e) onder andere voor: Delta Lloyd,  Rabobank,  Gemeente Leidschendam-Voorburg,  Gemeente Cuijck,  Gemeente Arnhem,  Provincie Gelderland,  Veiligheidsregio Flevoland,  KLPD,  Medisch Spectrum Twente,  Enexis,  TU Delft,  ASML,  DPD,  Fedex,  Schiphol College,  Roche,  SRE Milieudienst,  Open Universiteit,  Hessing,  Hoogvliet,  Gemeente Geldermalsen,  Gemeente Schagen,  Vreugdenhil,  Hogeschool Utrecht,  Gemeente Roerdalen,  CBRE


Reviews

Binnen de organisatie hebben wij Peter ervaren als een prettige, sociale en deskundige trainer. Het contact vooraf verliep soepel en is vanuit mij als zeer prettig ervaren. Er is goed ingespeeld op de klantvraag en altijd snelle reactie. De trainingen, zowel de basistraining Excel als de gevorderdentraining, zijn in goede smaak gevallen bij de medewerkers. Iedereen geeft aan veel te hebben geleerd op een fijne en informele manier. Daarnaast koppelen zij terug dat zij veel nieuwe inzichten hebben gekregen en duidelijke uitleg. Peter speelde goed in op de wensen vanuit de organisatie en alle deelnemers en was hierin ten alle tijden flexibel ook met praktijkvragen. Ten slotte was er achteraf tijdige evaluatie en zijn er mogelijkheden gegeven tot vervolgtrainingen. In de toekomst zullen wij als organisatie zeer zeker Peter contacten voor trainingen die hij aanbiedt en ook aanbevelen aan andere (partner-) gemeenten.
Myrthe Collaris
HR - leidinggevende
Afgelopen jaar heeft Peter binnen CBRE de Microsoft Office trainingen verzorgd. Het ging hierbij om korte workshops van 2-3 uur in Excel, Word en PowerPoint. De workshops waren enorm populair binnen onze organisatie. Met meer dan 300 aanmeldingen was het absoluut een uitdaging om iedere medewerker te kunnen plaatsen in een voor hem of haar geschikte groep, maar dit is gelukt. De feedback vanuit onze organisatie was zeer positief. De trainingen sloten goed aan bij de verwachtingen van de medewerkers. Verder was duidelijk dat Peter over veel kennis bezit die hij op een prettige en duidelijke manier wist over te brengen. Daarnaast wist Peter bij iedere groep in te spelen op de persoonlijke vragen van medewerkers, zodat voor iedere deelnemer de workshop nuttig was. De informele samenwerking met Peter heb ik persoonlijk ook als zeer prettig ervaren. Peter is flexibel, communiceert snel en duidelijk en is een vriendelijk en open persoon. Peter is een professional als het gaat om het trainen in Microsoft Office. Ook dit trainingsjaar zullen wij weer gebruik maken van Peters kwaliteiten en de workshops die hij aanbiedt.
Irene Schreuder
HR - leidinggevende
Begin Januari aan Peter gevraagd een Excel training te verzorgen waarbij de focus lag op een maatwerk programma waarbij vanuit de basics toegwerkt werd naar een gevorderde excel cursus. Voorafgaand aan deze afspraak samen de wensen van het team doorgesproken waarna er twee ochtenden zijn ingepland. Tijdens deze ochtenden zijn we gezamelijk door verschillende oefeningen gelopen waarbij het niveau voor iedereen haalbaar was. Al met al een prima training waar het hele team dagelijks profijt van heeft.
Arjan Pruiksma