Nico Slagter

Commerciele trainer/coach met ruime praktijkervaring

Wie is Nico?

Nico is een allround trainer, salesmanager en schrijver die werkt vanuit het motto 'Omdat het altijd beter kan!' Tijdens zijn studie Nederlands werd Nico al ingezet als student-docent bij de commerciele opleidingen van de Hanzehogeschool. Als parttime medewerker in de detailhandel wist hij praktijkervaring te combineren met theorie om studenten beter te helpen. Na zijn studie begon hij  in 2001 als intercedent bij een groot uitzendbureau alwaar hij niet alleen unitmanager werd maar ook aan de slag ging als interne trainer .

lees meer

online sales

commerciële teksten

acquisitie

Europese aanbestedingen

Blenden Learning

Humor

Marketing

Gesprekstechnieken

DMU bewerking

Trusted Advisor

telefonische acquisitie

netwerken

reviews (4)

7,0 “Door zijn geduld, humor, praktijkervaring en theoretische sales ondersteuning is hij altijd in staat om een ieder verder te helpen!”

Anonymous

Type: Deelnemer

Bekijk alle reviews

Klanten

Nico werkt(e) onderandere voor: Hanzehogeschool,  USG People,  Tempo-Team,  Randstad,  Technasium,  Krauthammer,  TU Delft,  Kramp bv, 

MEER Over Nico

Wie is Nico

Nico is een allround trainer, salesmanager en schrijver die werkt vanuit het motto 'Omdat het altijd beter kan!'

Tijdens zijn studie Nederlands werd Nico al ingezet als student-docent bij de commerciele opleidingen van de Hanzehogeschool.

Als parttime medewerker in de detailhandel wist hij praktijkervaring te combineren met theorie om studenten beter te helpen.

Na zijn studie begon hij  in 2001 als intercedent bij een groot uitzendbureau alwaar hij niet alleen unitmanager werd maar ook aan de slag ging als interne trainer.

In 2007 werkte hij als docent en productmanager bij de Hanzehogeschool en richtte zich daar op post-hbo opleiding gericht op communicatie, management en sales.

Hij verbreede zijn kennis als trainer door van 2008 tot 2011 werkzaam te zijn in de online marketing en zich te specialiseren in Online Sales.

Sinds 2011 werkt Nico als salesmanager binnen de zorg en overheid en is hij zelfstandig freelance trainer.

Opleiding

2007 Nima Sales A (docent) HBO
2001 Nederlandse taal- en letterkunde WO

Talen

Nederlands Zeer goed
Engels Zeer goed

Werkervaring

JUL 2011 - HEDEN Strategisch Salesmanager Tempo-Team
JAN 2010 - HEDEN eigenaar/trainer Tekst en Trainingen
SEP 2008 - JUL 2011 commercieel manager Studenten.net
SEP 2007 - SEP 2008 productmanager/docent Hanzehogeschool
JAN 2003 - AUG 2007 interne trainer Randstad
SEP 2001 - AUG 2007 senior-intercedent Randstad
BEKIJK Het trainingsaanbod
BEKIJK Het trainingsaanbod

New review

Ja   Nee  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

reviews (4) Add review

7,0 “Door zijn geduld, humor, praktijkervaring en theoretische sales ondersteuning is hij altijd in staat om een ieder verder te helpen!”

Anonymous

Type: Deelnemer

9,0 “Een sales allrounder die door kennis en ervaring mij heeft laten groeien als account manager en heeft versterkt door sales training.”

Anonymous

Type: Deelnemer

8,0 “Nico provides urgency, content and interaction. His touch is challenging with facts. This touch results in that the audience themselves conclude that they need to get into action!”

Anonymous

Type: Deelnemer

8,0 “Nico en ik hebben samengewerkt tijdens Salestrainingen, waarbij Nico de rol van klant aannam in diverse rollenspelen. Nico bereidt zich zorgvuldig voor op zijn rol en weet op pakkende wijze diverse type klanten neer te zetten. Zijn eigen, ruime sales & advies-ervaring zorgen ervoor dat het voor degenen die oefenen zeer herkenbare situaties en leermomenten zijn. Nico geeft concrete feedback, waar deelnemers direct mee aan de slag kunnen. Ik ervaar het samenwerken met Nico als zeer prettig!”

Anonymous

Type: HR - leidinggevende

BEKIJK DE WERKWIJZE

Werkwijze

Brede ervaring in sales in het bedrijfsleven en ruime trainingservaring maken uw mensen succesvoller!

Met meer dan 14 jaar ervaring in commerciele functies, van winkelverkoper tot commercieel directeur, mijn brede ervaring in trainingen en mijn kennis van de inzet van nieuwe (online) middelen maak ik uw mensen succesvoller.

Ik werk vanuit het motto 'Omdat het altijd beter kan' en ben ervan overtuigd dat ik mensen succesvoller maak door een praktijkgerichte aanpak waarbij de deelnemer zichzelf en zijn/haar handelen leert kennen.

Met behulp van vaardigheden, tips and tricks en oefensituaties breng ik de deelnemer daarna naar een hoger niveau, wat zich direct in de praktijk toont door betere resultaten.

Bekijk de reviews

Expertise

 • Commercieel schrijven
 • Corporate communicatie
 • Advies- en beleidsrapporten schrijven
 • Emails schrijven
 • Online & webteksten schrijven
 • Acquisitie - New Business
 • Sales training
 • Account management & Strategic selling
 • Sales management
 • Commerciële vaardigheden
 • Onderhandelen
 • Netwerken
 • Klantgerichtheid
 • Klantgericht telefoneren
 • Overige
 • Online Marketing
 • Branding & Merkontwikkeling
 • Overige
NEEM CONTACT OP

Contact