Lotte Huijing

Menskundige (trainer/coach)

Wie is Lotte?

Lotte wil speels en serieus onderzoeken waar het wringt, maar ook wat er al goed gaat. Samen successen vieren en de comfortzone oprekken is haar expertise. Doceren aan de Universiteit voor Humanistiek combineert zij met het begeleiden van professionals. Lotte Huijing heeft zich al tijdens haar studie aan de Universiteit voor Humanistiek toegelegd op professionele en organisatieontwikkeling.

lees meer

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

mensgericht

presenteren en profileren

vaardigheden

zingeving

werkgerelateerde vragen

coaching

training

procesbegeleiding

DOEN!

ervaringsgerichte en creatieve methodieken

work-life balance

overtuigen

persoonlijke effectiviteit

beïnvloeden

train-de-trainer

groepsdynamica

zelfonderzoek

theaterinterventies

didactische vaardigheden

gesprekstechnieken

reviews (2)

9,0 Lotte heeft kennis van zaken en draagt op prettige wijze haar kennis over: ze straalt rust uit, heeft en behoudt het overzicht en betrekt alle deelnemers. Als docent reikt ze goede informatie aan en geeft op een prettige manier haar feedback; tijdens besprekingen heeft ze scherpe interventies. Ik kijk met groot plezier terug op haar bijdrage!

Peter Roeters

Type: Deelnemer

Bekijk alle reviews

Klanten

Lotte werkt(e) onder andere voor: Ministerie SZW,  Belastingdienst,  DAS,  Gemeente Zoetermeer,  AFM,  UWV,  Grant Thornton,  Diverse Hogescholen,  Stichting Uitvaartbegeleiding,  NS,  Leeuwendaal,  ARAG,  Ministerie van Defensie,  ASR,  Ernst&Young,  Essent,  Scholengemeenschap Apeldoorn,  GWK Travelex, 

MEER Over Lotte

Wie is Lotte

Lotte wil speels en serieus onderzoeken waar het wringt, maar ook wat er al goed gaat. Samen successen vieren en de comfortzone oprekken is haar expertise. Doceren aan de Universiteit voor Humanistiek combineert zij met het begeleiden van professionals.
Lotte Huijing heeft zich al tijdens haar studie aan de Universiteit voor Humanistiek
toegelegd op professionele en organisatieontwikkeling. Zij is gericht op mensen en zingevingsvraagstukken. Kortom, op wat er echt speelt bij individuen, in groepen en organisaties.

In haar werk als trainer/adviseur Beïnvloeden en Communiceren bij Vergouwen Overduin heeft zij zich verdiept in veel verschillende onderwerpen zoals: gespreksvaardigheden, presenteren, onderhandelen, time-management, solliciteren, profileren en persoonlijke groei. Over deze onderwerpen heeft zij ook Engelstalige trainingen verzorgd.
Inmiddels werkt ze al jaren freelance voor verschillende bureaus en opdrachtgevers.
 
Lotte is verbonden aan de Universiteit voor Humanistiek en doceert daar onder meer Groepsdynamica en Presenteren. Ook begeleidt zij stagiaires en intervisiebijeenkomsten.

Opleiding

2013 Zelfkennismethode (narratieve coachingsmethodiek) Anders
2012 Transactionele Analyse Anders
2011 Voice Dialogue Anders
2011 Thema Gecentreerde Interactie Anders
2010 Coachen van mensen met behulp van paarden Anders
2007 Universiteit voor Humanistiek WO
2005 Academie voor drama HBO

Talen

Engels Zeer goed

Werkervaring

FEB 2010 - HEDEN docent, trainer en procesbegeleider Universiteit voor Humanistiek
JAN 2004 - HEDEN Coach Bureau Kruiswijk Coaching & Consultancy
JAN 2008 - FEB 2010 trainer/adviseur Vergouwen Overduin
BEKIJK Het trainingsaanbod
BEKIJK Het trainingsaanbod

New review

Ja   Nee  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

reviews (2) Add review

9,0 Lotte heeft kennis van zaken en draagt op prettige wijze haar kennis over: ze straalt rust uit, heeft en behoudt het overzicht en betrekt alle deelnemers. Als docent reikt ze goede informatie aan en geeft op een prettige manier haar feedback; tijdens besprekingen heeft ze scherpe interventies. Ik kijk met groot plezier terug op haar bijdrage!

Peter Roeters

Type: Deelnemer

10,0 I followed a Presentation course with Lotte and the only thing I can say about her work is: OUTSTANDING!!

Lammert Bos

Type: Deelnemer

BEKIJK DE WERKWIJZE

Werkwijze

Lotte is een begeleider van processen die de breedte en tegelijkertijd de diepte in kunnen. Zij is van veel markten thuis door haar mensgerichte achtergrond en richt zich graag op wat er echt speelt.
Als professional ben je goed in je vak. Je bent inhoudelijk op de hoogte van wat er speelt in je werkveld en bent gedreven om goede resultaten te bereiken. Toch lukt dit niet altijd in de mate die je voor ogen hebt.
Je hebt het gevoel steeds tegen dezelfde dingen aan te lopen: je komt tijd tekort, je bent erg zenuwachtig voor presentaties of belangrijke vergaderingen, je wordt onvoldoende op waarde geschat of je aansluiting bij anderen (klanten, collega's, je leidinggevende) is niet optimaal.

Als er zulke kwesties spelen binnen een organisatie dan kijk ik graag over jullie schouders mee om samen te onderzoeken waar er ruimte is voor verbetering. Als zorgvuldige luisteraar en scherpe vragensteller lever ik een directe bijdrage.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een voorliefde voor samen dingen doen. In het experimenteren ontdek ik graag met elkaar wat er werkt en wat er niet werkt. Hiervoor gebruik ik mijn achtergrond in het theater, het werken met paarden of mijn scala aan ervaringsgerichte werkvormen. Zo komen voor we voorbij de analyse en in de actie. Speels en serieus zetten we samen daadwerkelijke stappen vooruit. 

Bekijk de reviews

Expertise

 • Assertiviteit
 • Mindmappen
 • Timemanagement
 • Worklife balance & Stressbestandigheid
 • Veranderen / omgaan met verandering
 • Mindfulness
 • Conflicthantering
 • Snellezen
 • Creatief denken & handelen
 • Feedback geven
 • Storytelling
 • Beïnvloeden
 • Communiceren
 • Gesprekstechnieken
 • Communicatietechnieken
 • Adviesvaardigheden
 • Presenteren
 • Vergaderen
 • Overige
 • Didactische vaardigheden
 • Train de Trainer
 • Overige
NEEM CONTACT OP

Contact