Overslaan en naar de inhoud gaan

Linda Koster

Spreker | trainer | coach |

Linda Koster geeft lezingen, workshops en coaching om klankgerichtheid en communicatie te optimaliseren.


klantbeleving
MindSet
profile dynamics
drijfveren
Timemanagement
zelforganisatie
retail
overheid
communicatie
communiceren
luistervaardigheden

Linda Koster is een warme persoonlijkheid met humor. Sinds 2007 geeft zij training en coaching en heeft zich gespecialiseerd in klantgerichtheid en communicatie. Met haar achtergrond als therapeut weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om goed naar klanten te luisteren en hen een gevoel van vertrouwen te geven. 

Doen is de beste manier van leren. Tijdens de trainingen schakelt Linda continu tussen humor, confrontatie, discussie en actie. Deelnemers oefenen met praktijksituaties om zo vertrouwd te raken met de verschillende niveaus van klantbeleving, klantgerichte communicatie, gedrag, etiquette en verschillende klanttypen.

Wil je meer waarde uit klantcontact halen? Dan ben je bij Linda aan het juiste adres.
 

WERKWIJZE

Mensen vergeten wat je hebt gezegd Ze vergeten wat je hebt gedaan Maar ze vergeten nooit hoe ze zich bij je voelden

Achterover zitten en luisteren? Echt niet!

Doen is de beste manier van leren. Tijdens de trainingen schakelt Linda continu tussen humor, confrontatie, discussie en actie. Deelnemers oefenen met praktijksituaties om zo vertrouwd te raken met de verschillende niveaus van klantbeleving, klantgerichte communicatie, gedrag, lichaamstaal, verwelkomen, verbinden, verrassen, etiquette en verschillende klanttypen (Profile Dynamics). 
 

KLANTEN

Linda werkt(e) onder andere voor: Samsung,  Nespresso,  Gemeente Hoekschewaard,  Gemeente Harderwijk,  Gemeente Dronten,  Veiligheidsregio IJsselland,  Veiligheidsregio Drenthe,  PSfm 100% fieldmarketing,  TBV wonen,  Woonbedrijf Eindhoven,  BASF,  Bayer,  Gemeente IJsselstein,  Gemeente Emmen,  NHTV,  Sociale Dienst Veluwerand,  VvAA,  Vereniging Eigen Huis,  Alpha Wax,  EcoPoint,  Brood@Spelen,  Gemeente Eersel,  Gemeente Vlist,  Gemeente Schoonhoven,  BAR Gemeenten


Reviews

Gedreven in wat ze doet. Grote kennis over het onderwerp. Kan aan de hand van voorbeelden de essentie duidelijk overbrengen. Super coach!
Maarten de Bock
Deelnemer
Linda is een betrokken en bevlogen coach. Zij neemt de tijd om te luisteren naar de klant waardoor de beste werkwijze voor die persoon bepaald kan worden en duurzaamheid gewaarborgd wordt. Het optimale resultaat bereikt zij verder, doordat zij de klant laat nadenken en oefenen, maar aan de andere kant de resultaat verwachtingen helder voor ogen houdt. Een aanrader om met haar samen te werken!
Karen Bogers
Deelnemer
Ik dacht dat ik alles al wist vanuit mijn horeca ervaring, maar de training van Linda heeft mij nog veel inzichten gegeven. Ik ga de klanten nu nog warmer verwelkomen.
deelnemer