Jan van der Werk

Trainer visueel & online presenteren - Nederlands Public Speaking kampioen

Jan is (online) presentatie trainer en gegrepen, gepokt en gemazeld door alle nieuwe technologische mogelijkheden. Als online trainer en adviseur helpt hij je om jezelf soepel, strak en overtuigend online te presenteren. Jan was twee keer Nederlands kampioen Public Speaking en winnaar op de Global Speaker Summit. 


online presenteren
overtuigend presenteren
VISUEEL COMMUNICEREN
business drawing
zakelijk tekenen
presenteren als een leider
speechdesign
Powerpoint, Keynote, Prezi
het belang van stroytelling
bodylanguage van een leider
vocal variety
Leer van Obama en Steve Jobs
Productpresentatie
Zoom
Microsoft Teams
Webex
Google meet
Skype

Welkom in de wereld van het online presenteren en communiceren. Bij Jan kun je terecht wanneer je getraind wilt worden of advies wilt op dit enerverende, leuke maar ook onontgonnen gebied! 

Trainingen
De technologische ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel en vragen elke keer weer om nieuwe aangepaste speaking skills. Misschien ben je al een prima “live” presentator en helemaal in je element tijdens “live” ontmoetingen, maar presenteren en communiceren via je computer is echt een ander ding. En dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen: je bent niet voor niets dit stuk tekst gaan lezen;-). 

Als jij je online speaking skills wilt verbeteren, doe dan mee met één van de trainingenOf volg eerste een gratis webinar om op een vrijblijvende manier te ontdekken of Jan je verder kan helpen.

Advies
Elke (nieuwe) virtuele communicatie-tool heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Daarom is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Als je het bijvoorbeeld hebt over de grotere conferencing tools (Zoom, Webex, Google Meet, Microsoft teams, Meetings en Skype) dan komen die in grote lijnen overeen. Elk van deze tools heeft wel beperkingen die je misschien niet kent maar die wel belangrijk zijn voor wat je wilt gaan bereiken op online gebied. 


Open Training: Online presenteren (ook in-company mogelijk)

Leer presenteren via je computer

Als je je presentatie niet live voor een groep maar online gaat doen, bijvoorbeeld via Microsoft Teams, Zoom of Webex: Hoe pak je dat dan aan? Presenteren via je computer is niet hetzelfde als “live” presenteren. Het heeft zijn eigen uitdagingen, beperkingen en mogelijkheden en je hebt er andere speaking skills voor nodig. Tijdens deze training spijkeren we je bij en ga je de nieuwe skills gelijk oefenen.


Workshop:Verbeter je online uitstraling in 3 uur

Leer in korte tijd de basis van het online presenteren. Veel tips & trick, do's & don'ts om jou beter uit de verf te laten komen. Hoe kun je nou zorgen, zonder dure apparatuur aan te schaffen, dat je toch goed in beeld komt en goed te verstaan bent. Met deze workshop til je je online uitstraling uit de amateuristische hoek.


KLANTEN

Jan werkt(e) onder andere voor: GNO business netwerk,  ROC de Friese Poort,  Professional Speakers Association Holland,  Erasmus university via STAR,  Calvijn Business School,  Alterna Haircare,  Hoeksch Lyceum,  TU Delft,  E-Vision,  PWC,  RSM Rottedam School of Management


Reviews

Ben je op zoek naar een goeie speakerscoach, dan beveel ik Jan van der Werk van harte bij je aan. Ik heb veel aan zijn begeleiding gehad!
Richard de Ruijter
TEDx Speaker en deelnemer