Ingrid Caubergh

Gedrags- en communicatietrainer

Ingrid heeft een achtergrond als gezondheidswetenschapper. Met veel plezier en enthousiasme verzorgt zij trainingen in de gezondheidszorg.


GEZONDHEIDSZORG
HUISARTSEN
VERPLEEGKUNDIGEN
Specialisten
Patienten
SAMENWERKING
Agressie in de zorg
Patientvriendelijk
Bejegening
leiding geven
Stressmanagement
Optimale teamsamenwerking
verandertrajecten
Assertiviteit
feedback geven
Accreditatie
KNMG
Fysiotherapeuten
Prakijkondersteuners
leidinggeven
presenteren met effect
omgaan met weerstand
jobcoaching
Teamcoaching
Onderhandelen
motiverende gespreksvoering

Ingrid Caubergh heeft een achtergrond als gezondheidswetenschapper. Al meer dan 10 jaar verzorgt ze met veel plezier en enthousiasme communicatietrainingen. Ingrid’s trainingen kenmerken zich door: afwisseling, energie, zelfreflectie en direct resultaat.


WERKWIJZE

Ik geef geen standaardtrainingen. Elke training is maatwerk en wordt aangepast aan de deelnemer.

Ik vind het erg belangrijk, dat een training wordt aangepast aan de praktijk van de deelnemer. Het heeft zo weining zin om een training leidinggeven te geven aan mensen die bijv. een project leiden....

Hoe werk ik?

Werkwijze:

  1.  Ik heb een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u als potentiele opdrachtgever
  2. Samen met u wordt de trainingsvraag of de ongewenste huidige situatie in kaart gebracht.
  3. Vervolgens wordt er een vragenlijst naar de deelnemers gestuurd, waarin er gevraagd word naar moeilijke situaties/casuïstiek. Deze casuïstiek is de basis van het trainingsprogramma. 
  4. Op grond van de antwoorden uit de vragenlijsten s en het gesprek met de opdrachtgever, wordt er een definitief programma gemaakt
  5. Dit wordt teruggekoppeld naar de opdrachtgever
  6. Vervolgens worden de training(en ) ingepland
  7. De trainingen worden geëvalueerd door de trainer en de deelnemers.Dit wordt teruggekoppeld naar u.
  8. Na afloop van de training, krijgen de deelnemers de hand-outs en de bijpassende literatuur gemaild.
  9. Daar waar nodig, kan ik een 1 op 1 training geven, in opdracht van de opdrachtgever. 
  10. Tot een maand na de training, is Ingrid per mail bereikbaar voor de deelnemers met vragen.

 

Resultaat

Het resultaat van deze werkwijze is, dat er nooit ongeïnteresseerde deelnemers in de training zitten. Het gaat immers om  hun eigen casuïstiek.

Verder bestaan de trainingen uit verschillende werkvormen, zoals oefeningen, rollenspellen, youtubefilmpjes. De nieuwste middelen worden gebruikt om vooral een afwisselend en inspirerend programma te maken. De deelnemers zijn actief bezig gedurende de hele training. Met name door het oefenen van nieuwe vaardigheden wordt nieuw gedrag immers aangeleerd.
 

KLANTEN

Ingrid werkt(e) onder andere voor: Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM),  Atrium Medisch Centrum,  Adelante Zorggroep,  GGD Noord-Limburg,  Hartvaathag,  Het spectrum Dordrecht,  Huis voor de Zorg,  Integraal Kankercentrum Limburg (IKL),  Universiteit Maastricht,  KNMP,  KNMG Limburg,  Regionale Huisartsen Heuvelland,  McKenzie,  Meditta,  STOOHN,  Zorgdraad,  RIAGG,  Toon Hermans Huis,  Virenze


Reviews

“De training was een perfecte combinatie tussen theorie en praktijk! Het was zeer concreet, boeiend en to the point. Ik had meteen zin om het toe te passen! Het enthousiasme van Ingrid speelde daarin ook zeker mee. Ik raad het iedereen aan, je steekt er altijd iets van op. ”
Deelnemer
De training was erg praktisch en helemaal toegespitst op mijn leerpunten. Heel afwisselend en heel leerzaam. Ik kan hier echt mee aan de slag. Echt een aanrader.” https://www.springest.nl/topevent-nascholing-en-training#ervaringen
deelnemer