Overslaan en naar de inhoud gaan

Harry de Lange

Senior communicatie trainer; sales en klantcontact

Helpt je om je inzetbaarheid te vergroten en of te verbeteren.
Groeien en ontwikkelen kan op vele manieren, zijn aanpak is met name herkenbaar vanuit een no-nonsens, progressiegerichte aanpak, objectieve, maar zeer betrokken insteek en altijd met humor.


Maatwerk trajecten
inspirerend
Prettig confronterend
Enthousiast
No-nonsense
Sales en klantcontact specialist
Timemanagement
Zelfmanagement
persoonlijke ontwikkeling
effectiviteit

Harry is zijn trainersloopbaan begonnen halverwege de jaren negentig als interne trainer Integrale Kwaliteitszorg

Na een periode in loondienst is hij in 1998 als zelfstandig trainer /ondernemer gestart. Eerst voor een franchiseorganisatie, alwaar hij is geaccrediteerd voor Sales-, Management- Communicatie- en Klantgerichtheidstrainingen. Harry was en is er continu op gefocust om zijn deelnemers iets concreets mee te geven uit zijn training waar zij de volgende dag daadwerkelijk mee aan de slag kunnen.

Hij heeft in 22 jaar trainerservaring een palet aan vaardigheidstrainingen verzorgd voor gerenommeerde opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. Altijd met zijn uitgangspunt; doen wat nodig is…..en dit op praktische, plezierige en confronterende wijze.
 

WERKWIJZE

Zeer ervaren in Sales en Klantgerichtheid, ik sta garant voor een gegarandeerd resultaat in 1 dag.

Ik kies voor een insteek die aansluit bij de vooraf besproken verwachtingen ten aanzien van de leerdoelen en de te behalen resultaten. Mijn visie op opleiden is doen wat nodig is, niet meer of minder. Heldere feedback te geven waar de deelnemer wat mee kan. Na de training kan de deelnemer nog bij mij terecht voor advies en spiegelen.

Communicatie, leer effectiever te communiceren

Klantgerichtheid, werken aan blije klanten

Management, faciliteer je medewerkers door hun de ruimte te geven overeengekomen doelen te realiseren

Loopbaantraining, bereid je uitstekend voor op de sollicitatie met daarin de S.T.A.R.R. Gesprekken

Ondernemerschap, je bent goed in je vak maar netwerken en jezelf en je bedrijf

Sales resultaten boeken door te focussen op de planmatige marktbewerking en scoren op je verkoopgesprekken
 

KLANTEN

Harry werkt(e) onder andere voor: USG People,  KPN,  Telfort,  xs4all,  Unive Verzekeringen,  AEGON,  Provincie Noord-Holland,  Provincie Drenthe,  Gemeente Emmen,  Gemeente Meppel,  Gemeente Tynaarlo,  Gemeente Amersfoort,  Ministerie van Buitenlandse Zaken,  Woningbouwvereniging Stadlander,  RTV Drenthe,  Omroep Flevoland,  Eisma Business Media,  Flora Holland,  Nationale Postcode Loterij,  Woningbouwvereninging Bergopwaarts,  Cegos Swiss – Group Cegos,  Maandag, 


Reviews

Het gemeleerde team is enthousiast en gedreven de training uitgekomen. Het team heeft zelf gevraagd om een vervog en heeft teruggegven dat de eerste dag zeer goed is verlopen. Kernwoorden: duidelijk. leerzaam, gezellig!
Karin Wanders
Harry heeft ons team geholpen aan bredere kennis en inzichten om meer timemanagement toe te passen. Wat ons als team het meest aansprak waren de verhelderende inzichten in zelfmanagement. Samen met de coaching op de werkplek door Harry zelf, is de training timemanagement zeer effectief geweest. De belofte van Harry om in één dag bekwaam te zijn, is zeker gelukt. Thea de Feijter was een klant van Harry de Lange
Thea de Feijter
Harry is een betrokken adviseur, die op persoonlijke en doortastende wijze de juiste inzichten kan bieden en mensen in korte tijd verder kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling op het gebid van sales & communicatie. Jeroen Snijders was een klant van Harry de Lange
Jeroen Snijders
Harry heeft bij ons een tweedaagse training verzorgd, voorafgegaan door een dagdeel intake bij ons op kantoor.Harry slaagdeerin om met veel enthousiasme, een programma aan te bieden wat goed aansloot op onze wensen. Ik zie reeds het geleerde door ons team goed in de praktijk brengen. Een mooi resultaat dus!
Roberto Bosco
Harry heeft een training klantgericht telefoneren verzorgd voor mijn medewerkers klantenservice bij Rentex Floron en Wasserij de Blinde. Hij is een zeer ervaren trainer, die snel door heeft hoe hij zijn cursisten een stap verder kan helpen in het ontwikkelen van gesprekstechnieken. Harry is zeer betrokken en praktisch ingesteld en heeft het vermogen om snel te doorzien wat iemand nodig heeft. Een warm en integer mens met een prettig gevoel voor humor.
Jeanet Wijtsma