Gerben van Belzen

Commercieel trainer en coach

Wie is Gerben?

Gerben heeft vele professionals uit diverse branches geholpen bij het verbeteren van hun commerciële vaardigheden met als resultaat meer klanten en meer omzet. Tijdens zijn studie psychologie aan de Tilburg University raakte Gerben geïnteresseerd in het trainersvak. Reden om op dat moment bij Schouten & Nelissen te gaan werken en af te studeren. Na zijn studie ging hij echter als organisatie-adviseur en later als interim-manager te werk om er vervolgens achter te komen dat bij het trainersvak zijn werkelijke passie ligt.

lees meer

Trainingsaanbod

Bekijk alle trainingen

Sales

SPIN

Onderhandelen

Presenteren

Acquisitie

Verkoopvaardigheden

Netwerken

Accountmanagement

Relatiebeheer

Klantgerichtheid

reviews (5)

9,0 Gerben is een vakman die op inzichtelijke wijze meer dan voldoende 'gereedschap' geeft om effectief acquisitie te kunnen plegen. Zelfs de professional met koudwatervrees kan hij enthousiast krijgen.  Daarnaast is Gerben betrokken, klantgericht, geeft individuele aandacht en levert nazorg.  

Berti Wildemans

Type: Deelnemer

Bekijk alle reviews

Klanten

Gerben werkt(e) onder andere voor: Maandag,  Rabobank,  Tilburg University,  OSR Juridische opleidingen,  Laurens Simonse Groep,  Netaspect,  Bestuursacademie,  Retail Reflex, 

MEER Over Gerben

Wie is Gerben

Gerben heeft vele professionals uit diverse branches geholpen bij het verbeteren van hun commerciële vaardigheden met als resultaat meer klanten en meer omzet.

Tijdens zijn studie psychologie aan de Tilburg University raakte Gerben geïnteresseerd in het trainersvak. Reden om op dat moment bij Schouten & Nelissen te gaan werken en af te studeren. Na zijn studie ging hij echter als organisatie-adviseur en later als interim-manager te werk om er vervolgens achter te komen dat bij het trainersvak zijn werkelijke passie ligt.

Hij volgde bij De Galan School voor Training de 1-jarige Vakopleiding Train de trainer. 
 

Opleiding

2010 Vakopleiding Train de Trainer - De Galan School voor Training HBO
2001 Arbeid- en Organisatiepsychologie - Tilburg University WO

Talen

Engels Zeer goed
Duits Goed

Werkervaring

SEP 2009 - HEDEN Eigenaar Van Belzen Training en Development
JUL 2005 - SEP 2009 Eigenaar Van Belzen Management en Advies
MAY 2002 - JUN 2005 Adviseur Strategie en Organisatieontwikkeling Atrivé
JAN 2001 - OCT 2001 Stage GITP
MAY 1999 - DEC 2000 Opleidingsadviseur Schouten & Nelissen
BEKIJK Het trainingsaanbod

trainingsaanbod

Training

Doelgroep

Soort

Indicatie uurtarief: €200,- en een dagdeel: € 700,-

Bekijk de reviews

New review

Ja   Nee  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

reviews (5) Add review

9,0 Gerben is een vakman die op inzichtelijke wijze meer dan voldoende 'gereedschap' geeft om effectief acquisitie te kunnen plegen. Zelfs de professional met koudwatervrees kan hij enthousiast krijgen.  Daarnaast is Gerben betrokken, klantgericht, geeft individuele aandacht en levert nazorg.  

Berti Wildemans

Type: Deelnemer

9,0 Gerben heeft een commerciele training gegeven tijdens onze opleiding. Hij weet zich goed in te leven in de specifieke klantvraag, Hij is gedreven, maakt contact met de deelnermers, is kundig en enthousiast. 

Wilma Wouters

Type: HR - leidinggevende

9,0 Gerben heeft bij ons twee maanden tvv zwangerschap samen met onze eigen trainer de interne sales trainingen verzorgd. Binnen kort tijdsbestek heeft hij naast een vlekkeloze uitvoering ook ideeën aangedragen voor een stukje extra invulling van deze trainingen. Ik heb Gerben dan ook leren kennen als een interim trainer met eigen methodieken. Daarnaast iemand die dit ook los kan laten en ook 'bestaande trainingen' goed kan voortzetten. Hij krijgt snel committment waardoor hij de kwaliteit van de trainingen kon voortzetten. Hij is laagdrempelig, weet mensen te enthousiasmeren en ze extra salesvaardigheden bij te brengen. Ik wens Gerben veel succes toe met toekomstige opdrachten en zal zeker aan hem denken bij een volgende 'interim' invulling.

Renate van den Hogen

Type: HR - leidinggevende

9,0 Ik heb Gerben tijdens een training leren kennen als een zeer open, positief ingestelde en gedreven trainer. Gerben heeft een stijl die je automatisch motiveert om je aandacht bij de training te houden. Daarnaast beschikt hij, voor iedere persoonlijkheid, over handvaten die je kan gebruiken tijdens je werkzaamheden.

Thomas van den Hoff

Type: Deelnemer

9,0 Gerben heeft voor OSR Juridische Opleidingen een aantal salestrainingen verzorgd. Deze hadden allen een verschillend thema: van strategie tot gastheerschap. Opvallend is dat Gerben al deze aspecten van sales goed beheerst. Hij is zeer flexibel en past zich uitstekend aan bij de verschillende doelgroepen. Door zijn kennis en vaardigheden waren wij in staat een flexibele menukaart salestrainingen aan onze medewerkers te bieden, tegen een redelijke prijs en met het gewenste effect. We zijn dus erg tevreden.

Marjan Bastiaan

Type: HR - leidinggevende

BEKIJK DE WERKWIJZE

Werkwijze

Ik geloof dat klanten/prospects er niet van houden overtuigd te worden, maar dat ze zich zelf willen overtuigen. Een goede verkoper/acquisiteur kan vooral goed luisteren.
 

Bekijk de reviews

Expertise

 • Beïnvloeden
 • Communiceren
 • Gesprekstechnieken
 • Communicatietechnieken
 • Adviesvaardigheden
 • Presenteren
 • Overige
 • Acquisitie - New Business
 • Sales training
 • Account management & Strategic selling
 • Sales management
 • Commerciële vaardigheden
 • Onderhandelen
 • Netwerken
 • Beurzen & Events
 • Klantgerichtheid
 • Klantgericht telefoneren
 • Winkelpersoneel
 • Overige
NEEM CONTACT OP

Contact