Froukje van der Lende

Trainer, coach en adviseur

Inspirerende trainer, coach en adviseur. Daadkrachtig, energiek, authentiek en met humor. Krachtig in het in beweging krijgen van mensen.


leiderschap
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN EFFECTIVITEIT
Communiceren, beïnvloeden en samenwerken
teamontwikkeling
Prestaties verbeteren en eigenaarschap nemen
leidinggeven
Commerciële effectiviteit
Breinleren
Agile werken
Gedragsverandering
Projectmanagement / timemanagement
(EXECUTIVE) COACHING
verandertrajecten
Begeleiden van directie / management teams
Trainingen en teamtrainingen

Froukje helpt individuen en teams om daadwerkelijk hun doelen te bereiken, zich verder te ontwikkelen en het potentieel meer te benutten, met als resultaat meer succes, effectiviteit, rust en plezier.
Ze doet dit met behulp van een doelgerichte aanpak met effectieve interventies, die zich in de praktijk hebben bewezen. En altijd met bezieling, lef en resultaatgericht. 'What you see is what you get!'

Froukje heeft 20 jaar ervaring met het in beweging krijgen en inspireren van mensen, eerst in inkoopprofessionalisering en consultancy en later als trainer en coach. Ze heeft altijd in diverse omgevingen (profit en non-profit) en branches gewerkt en kan op elk niveau schakelen. Dit is ook haar kracht.
Froukje heeft vier jaar als consultant bij Benefit en vier jaar als inkoopmanager bij Randstad gewerkt. Daarna heeft ze definitief de switch gemaakt naar trainer, coach en organisatieontwikkeling / verandermanagement. En met succes!

WERKWIJZE

​Ik help individuen, teams en organisaties zich verder te ontwikkelen, prestaties te verbeteren en het potentieel meer te benutten, met als resultaat meer succes, effectiviteit, rust en plezier.

Ieder programma is persoonlijk maatwerk en heeft een doelgerichte aanpak met effectieve interventies, die zich in de praktijk hebben bewezen en waar je na afloop gegarandeerd concreet zelf mee verder kunt.

Ik richt me op:
* (executive) coaching
* verandertrajecten
* begeleiden van directie / management teams
* trainingen en teamtrainingen (zie onder).

De programma's richten zich op:
* Leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit
* Communiceren, beïnvloeden en samenwerken
* Teamontwikkeling, prestaties verbeteren en eigenaarschap nemen
​* Leidinggeven, coachen en het beste uit je team halen
* Veranderkracht
* Vergroten van commerciële effectiviteit (onderhandelen, inkoop, verkoop)
* Agile werken en zelfsturende teams
* Gedragsverandering
* Leiderschap vanuit projectmanagement / timemanagement

Voor individuen en teams organiseer ik daarnaast ook regelmatig mijn eigen strandtraining.

Bij mijn werkwijze staan jouw doelen altijd centraal: persoonlijk en doelgericht maatwerk. Aan het eind van het traject nemen we je doelen er weer bij om te toetsen of je tevreden bent en daadwerkelijk inzichten hebt gekregen, zodat in de dagelijkse praktijk concrete stappen zijn gezet. Tot nu toe hebben al mijn klanten hier positief op gereageerd: dan weet je zeker dat het zinvol is geweest en daadwerkelijk in de praktijk is geborgd!

Mijn ruime ervaring met het begeleiden van groepen en individuen helpt mij daarbij, net als de gevolgde opleidingen op het gebied van leiderschap, psychologie, NLP (neuro linguistisch programmeren), TA (transactionele analyse), systemisch werk, mindfulness en Steven Covey.

Graag bied ik ondersteuning om individuen en teams meer in hun kracht te krijgen!
 

KLANTEN

Froukje werkt(e) onder andere voor: Shell, Schiphol, KPN, Tweede Kamer, Randstad, TNO, Ahold, Yacht, Gemeente Assen, Nedap, Hogeschool Leiden, Alphabet en meer......


Reviews

"via deze weg wil ik je nog even bedanken voor de training persoonlijke effectiviteit van afgelopen lente/zomer. Door je krachtige oefeningen ben ik tot waardevolle inzichten gekomen en heb ik inmiddels ook al de eerste stappen richting verandering gezet en ankers gelegd :) Dankjewel en ik blijf er mee aan de slag:) blijf vooral zo enthousiast en authentiek doorgaan!"
deelnemer in training persoonlijke effectiviteit