Overslaan en naar de inhoud gaan

Daniëlle Officier

Leiderschapstrainer, (team)coach en leiderschapsadviseur

Danielle helpt persoonlijk leiderschap & leiderschap op de werkvloer te versterken = duurzaam personeelsbeleid.
Voor een reguliere èn veranderende context. Dit doet Danielle sinds 2015 met daarvoor 15 jaar ervaring als personeel-, en financieel manager.


Leiderschap en management
Teamcoaching, ontwikkeling en intervisie
Leidinggeven aan veranderingen
Ontwikkeltrajecten
Strategisch adviseren
Strategisch Beïnvloeden
Adaptief leiderschap
Coachend leidinggeven
Wendbaar leiderschap
adviesvaardigheden
persoonlijke effectiviteit
Projectleiderschap
Onderhandelen
Emotionele intelligentie
NLP trainer
Situationeel Leidinggeven
DiSC
P&O Gamification - gesprekken
Communicatieve vaardigheden
Conflictvaardigheden
Selectiegesprekken
Zelfverzekerd en overtuigend presenteren
Growth Mindset
Coachingsvaardigheden
Timemanagement

Daniëlle heeft 15 jaar leidinggevende ervaring (HR & Finance) en verschillende overnames begeleidt. Vanaf 2015 heeft ze na vele gespecialiseerde trainers- en coachopleidingen het roer omgegooid naar dit mooie vak. Ze weet mensen te inspireren en te enthousiasmeren om zelfbewuster en zelfverzekerder de geleerde vaardigheden effectief in te zetten in de praktijk. Ook levert zij gespecialiseerde maatwerktrajecten.
 

Missie:
Passie & Talent = Excellent!

Visie:
Medewerkers excelleren wanneer zij werken vanuit hun passie en talent, zinvol werk verrichten, de werkzaamheden en beloning passend zijn, een prettige werkomgeving en collega’s hebben, positieve coaching ervaren, over opleidingsmogelijkheden, uitdagingen en eigen verantwoordelijkheid beschikken en zich committeren aan de bedrijfsdoelstellingen. Enthousiaste en betrokken werknemers zijn een aanwinst voor het bedrijf; ze zorgen voor een positieve sfeer, zijn effectiever, hebben een lager ziekteverzuim en een lager verloop.
Een betrokken werknemer draagt bij aan betrokken klanten!

Wat levert training/coaching op door mijn maatwerk? 
=> Versterkt zelfreflecterend vermogen => versterkte vaardigheden => versterkt zelflerend vermogen (eigenaarschap) ter borging in de praktijk.

Hoe gaan we aan de slag?
=> We gaan van inzicht naar overzicht naar uitzicht! Door het bewustzijn te versterken komt de deelnemer nog meer in de leermodus en weet men wat er nodig is in de context. Vervolgens worden de vaardigheden versterkt en gekoppeld aan de praktijk van de deelnemer door maatwerk te leveren.
Vanwege ruime kennis en ervaring kan adaptief worden getraind/gecoacht naar de leerbehoefte en praktijkgericht.

Wie ben ik?
Vanuit Feedback:
-We hebben enorm veel geleerd. Daniëlle wist ons dagen lang te boeien en enthousiasmeren om met elkaar in vertrouwen te leren. Ze is een TOP trainer en tevens als mens een heel fijn persoon.
-Daniëlle weet op een heel fijne coachende manier mensen in hun kracht te zetten; ze is een mensen-mens, een baken. Ze geeft op een inspirerende manier training.
-Ze kan goed doorpakken en is mens- èn oplossingsgericht. Ze heeft veel organisatietalent en is altijd enthousiast en positief.
 

KLANTEN

Daniëlle werkt(e) onder andere voor: Ministerie van Defensie, Gemeenten, Waterschap, Porsche, Provincie, GGD, Politie, Fokker, Vodafone, Menzis, Nationale Nederlanden, Scholengemeenschappen.  
Zij verzorgt tevens open trainingen voor Anker & Kompas en opleidingen voor Hogeschool Avans+.
En is werkzaam geweest bij Mercedes-Benz, Alliance Apotheken, een bouwbedrijf en Technische Unie.


Reviews

Danielle is een vakvrouw op inhoud en didactiek. In een week Leiderschap en Teameffectiviteit word je door haar geïnspireerd en uitgedaagd. Geïnspireerd om te reflecteren op het geven van leiding. Uitgedaagd en geënthousiasmeerd om uit je comfortzone te gaan en te leren.
Daniëlle is resultaatgericht èn heeft oog voor de individuele cursist. Bijzonder vind ik haar gave om vanuit een theoretisch kader invulling te geven aan de praktijk. Een week training van Daniëlle gaf mij energie en nieuwe ideeën voor mijn werk.
Leidinggevende met onderwijskundige achtergrond
Overheid
Daniëlle ken ik als een zeer gedreven en professionele trainer. Inmiddels verzorgt ze al heel wat jaren diverse leiderschapstrainingen in mijn trainingsbureau. Deze programma’s heeft Daniëlle mede vormgegeven. Een belangrijke kwaliteit van haar is dat ze
Bas de Kruyff
Anker & Kompas