Overslaan en naar de inhoud gaan

Annemieke Deiman

Trainer Slaap & Vitaliteit, psycholoog, health consultant

Annemieke Deiman geeft de slaapkwaliteit en vitaliteit van uw medewerkers een boost door middel van interactieve workshops en consulten. Slaapproblemen door een stressvolle kantoorbaan of een verstoord ritme door ploegendiensten, Annemieke geeft maatwerk trainingen. Iedereen verdient een uitgerust leven!


SLAAP & VITALITEIT
SLAAP- EN VITALITEITSCOACHING
persoonlijke effectiviteit
Ziekteverzuim
Performance
Gezondheidsbeleid 
MindSet
Slaap & Stress
Veiligheid
Stressmanagement
Onregelmatige werktijden
Jet lag
Work life Balance
Slaap kwaliteit
Interactieve workshops
Incompany
Gezonde nachtrust en leefstijl
Slaap training

Annemieke is slaappsycholoog & health consultant. Ze heeft een universitair diploma psychologie (Rijksuniversiteit Groningen, 2006) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Behavioural Sleep Medicine. 

Annemieke deelt haar holistische kennis over slaap & gezondheid op een enthousiaste en inspirerende manier. Met praktische handvatten en een luisterend oor ondersteunt Annemieke mensen in hun motivatie tot gezondere keuzes met als resultaat een betere kwaliteit van leven en optimaal presteren.

SLAAP JE FIT!
Healthy Sleep = Healthy Business! Het wordt tijd dat het belang van een goede nachtrust ook binnen het bedrijfsleven de aandacht krijgt die het verdient. We kunnen sporten en gezond eten, maar als we niet goed slapen zal dit weinig effect hebben op onze vitaliteit en productiviteit. De Workshop Slaap je Fit!, op maat gemaakt voor uw bedrijf, is een goede kickstart voor aandacht aan vitaliteit en past perfect binnen reeds bestaande vitaliteitsprogramma's.
 

WERKWIJZE

"Door jouw enthousiasme krijg je iedereen mee."

Voor mij is het heerlijk om voor een groep mijn kennis omtrent slaap en gezondheid te delen en deelnemers wegwijs te maken in de wondere wereld van de slaap. Mijn doel is mensen te informeren en bewust te maken van het belang van het prioriteren van een gezonde nachtrust. De cijfers liegen er niet om, goed slapen is van levensbelang!

Mijn stijl van presenteren is enthousiast, duidelijk en praktisch, met aandacht voor het individu en zijn leerbehoefte. Vanuit wetenschappelijk oogpunt en eigen ervaring kom ik met voorbeelden en inspiratie.

Ik heb ervaring in vele branches en met verschillende doelgroepen, behandel mensen gelijkwaardig en kan snel schakelen en invoelen wat er nodig is. De workshops zijn interactief en humor mag niet ontbreken! 

Ik werk het liefst in kleinere groepen (vandaar max. 12 personen), aangezien mensen zich hierin veiliger voelen om eerlijk en open te zijn over hun eigen situatie. Voor persoonlijke verdieping bied ik individuele coachingsessies aan waarvoor de mensen zich tijdens de workshop kunnen inschrijven. Hierbij gaan we samen aan de slag met gezondheidsdoelen, zoals beter slapen en presteren en meer energie en vitaliteit.


KLANTEN

Annemieke werkt(e) onder andere voor: Tata Steel,  Centrica,  MSD,  ABC-eilanden: Aruba Bank, CMB Bank, AZV Health Insurance, De Wit Bookstores, Aruba Human Resources Association, Brown Lawyers, AIB, BDO-WTS, KPMG Tax & Legal, Abel Tasman College, Visser Trading, Algemene Bond van Overheidspersoneel, Best Care Logistics NV,  Flevoziekenhuis,  Arval BNP Paribas,  DS Smith Paper,  DS Smith Packaging, 


Reviews

Terrific workshop “Boost your energy” all participants left energized and with great tools to turn the focus from “energy drainers” to “energy boosters”
HR manager
GGZ Curacao
Een bijzonder leuke en informatieve workshop. Mooi interactief, en veel nuttige info, mooie presentatie. Zeer aanbevolen. Nogmaals dank, Annemieke.
Deelnemer workshop
Dhr. Drewes
Zeer informatieve en verrassende workshop van Annemieke gehad. Iedereen is na afloop zeer enthousiast aan de slag gegaan met de tip en tricks. Een aanrader voor iedereen!
Steffen Westra
Ontzettend leuke workshop met veel nieuwe inzichten over de wereld van slapen! Zeker een aanwinst voor jezelf en het bedrijf.
Anetta Arends