Overslaan en naar de inhoud gaan

Gloria Keukens-Khan

Trainer & Coach Cultuur, Communicatie & Diversiteit (NL/ENG)

Gloria Keukens-Khan traint welzijnsorganisaties, semi overheid (zorg) instellingen en internationale bedrijven in het benutten van (culturele) diversiteit en het realiseren van top performance teams.


INTERCULTURAL KNOWLEDGE
INTERCULTURAL SKILLS
Team development
Intercultural business communication skills
Empowerment techniques
Culture & Communication
Managerial, international HR & recruitment experience
Training Development
Experience-based training
Interactive training
Collaboration
Team output
Internationale teams

Ze geeft training en coaching in de Nederlandse en Engelse taal. Haar blended trainingsprogramma's helpen multiculturele en divers samengestelde  teams om zich langere tijd op het gebied van diversiteit, communicatie en samenwerking te ontwikkelen. Het resultaat is een team dat samenwerkt, meer en bewuster communiceert en productiever is.  

Gloria is een universitair geschoolde trainer/coach met internationale HRM achtergrond met focus op cultuur, communicatie en diversiteit. Ze is gedreven, resultaatgericht en enthousiast. Gloria heeft in Belgie, China en de US gewoond en gewerkt en komt regelmatig in Duitsland en Pakistan.

Na 12 jaar in HRM posities te hebben gewerkt heeft Gloria zich in 2014 omgeschoold tot gecertificeerd professioneel trainer en heeft zij Mondiaal Training opgericht. “Mondiaal” staat voor “werelds” en “ideaal”: een bijdrage leveren aan een wereld waar mensen effectiever kunnen samenwerken en leidinggeven doordat ze in verbinding staan met hun eigen doelen en die van de organisatie.  Als er veel diversiteit is door cultuur, persoonlijkheid of werkstijl wordt het voor Gloria alleen maar interessanter.  Haar ideale klanten zijn internationale bedrijven en Nederlandse non-profits met veel culturele diversiteit in personeel of klanten bestand. 
 

WERKWIJZE

Op maat gemaakt
Mijn trainingen zijn op altijd op maat.  Ik neem ruim de tijd met een klant te onderzoeken wat de aanleiding van het probleem is en of training de oplossing is voor dit probleem. Is er een tekort aan vaardigheden, kennis of is een andere houding gewenst? Is het duidelijk in welke laag van de organisatie het probleem moet worden opgelost of aangepakt?

Blended Learning
Als het duidelijk is wat er mist aan kennis, houding en vaardigheden kan worden besloten tot de doelen en het resultaat van de training. Afhankelijk van resultaat en doel bepaal ik de vorm van de trainimg. Ik geloof in blended programma's waar deelnemers gedurende langere tijd op verschillende manieren (live, online en met elkaar) met
hun eigen thema's en doelen bezig zijn. Alleen dan is verandering het beste te faciliteren.

Evaluatie
Tijdens en na de trainingsonderdelen houd ik met deelnemers en opdrachtgever contact om de resultaten en doelen te checken en bij te sturen waar nodig.


KLANTEN

Gloria werkt(e) onder andere voor: Tomtom Navigation, Medtronic , Politie academie, Unique Multilingual, GCA, Health care refugees, Vluchtelingenwerk, Vrouwen Vooruit, Netwerkpro, Boost.


Reviews

“Gloria has helped me through the darker days of my management career. Because of her coaching I was able to explore my priorities, my strengths and challenges so I am able to set out a clearer path of what to focus on next”
VP
IT company
“ I used to avoid conflict situations with my teammembers. Through the coaching I am now able to know when to step in and when to stay out. I have gained a better knowledge about myself”
Middle manager
IT company
Gloria is een enthousiaste en kundige trainer interculturele vaardigheden. Ze beschikt over een enorme kennis van werkvormen en is snel en handig in het maken van effectieve trainingsprogramma's. Ze heeft veel interculturele ervaring en is een geweldig mens om mee samen te werken!
Jannie Limburg