Gert Blaas

Spreker | Trainer | Coach

Het geven van trainingen, het coachen van individuen en teams en het verzorgen van korte interactieve presentaties over het onderwerp communicatie.


Timemanagement
drijfveren
teamontwikkeling
communicatie
Zelfmanagement
persoonlijke effectiviteit
Persoonlijk leiderschap
Coaching on the job
Feedback
Verbindende communicatie
samenwerken

Gert is een bevlogen trainer die zich laat leiden door zijn verstand en zijn hart. Empathisch, direct, humor, enthousiast en resultaatgericht. Wil voor ieder individu echt het verschil maken. 

Ooit begonnen als verkoper in een kantoorvakhandel en doorgegroeid naar internationale salesorganisaties met een fascinatie voor communicatie, presenteren en samenwerken. Vanaf 2001 gestart met NLP en zichzelf hierin verder doorontwikkeld.

Geinspireerd door Patrick Lencioni ('de vijf disfuncties van teams'), Stephen Covey ('the seven habits of highly effective people'), Marshall Rosenberg ('verbindende communicatie'), Frederik Imbo ('spreken voor een groep'), Remco Claassen ('spreken met impact/verbaalmeesterschap'), ontwikkelde Gert de afgelopen jaren een aantal interactieve workshop en inspiratiesessies rondom de thema's: communicatie, samenwerken, spreken voor een groep en resultaatgerichte zelfsturing.
 

WERKWIJZE

Medewerkers zijn vakinhoudelijk opgeleid. Echter niemand heeft geleerd hoe je goed kunt samenwerkencommuniceren, jezelf presenteren en resultaatgericht werken. En dat zijn nu juist de randvoorwaarden om als individu, team en organisatie de beste resultaten te halen.

Alle programma's welke AndersDenkenAndersDoen biedt zijn bijzonder interactief en gebaseerd op leren door te doen. Leuke opdrachten, pakkende filmpjes, duidelijk theoretisch kader zonder belerend over te komen en fun.

Programma's
'KRIJG WEER GRIP OP JE WERK', 'ALS JE BEGRIJPT WAT IK BEDOEL', 'DE 5 INGREDIENTEN VAN EEN TOP-TEAM', 'INSPIREREND SPREKEN' en 'DRIJFVEREN' (Profile Dynamics gecertificeerd consultant) 
 

KLANTEN

Gert werkt(e) onder andere voor: Gemeente Dronten,  BAR-gemeente,  Gemeente Apeldoorn,  Gemeente IJsselstein,  RAI Amsterdam,  BASF,  HilverZorg,  Inovum,  Gemeente Emmen,  Beeld en Geluid,  Zorggroep Almere,  Vereniging Eigen Huis,  Veiligheidsregio IJsselland,  Woonstichting De Key Amsterdam,  Gemeenten Hoeksche Waard,  Gemeente Schagen,  Gemeente Zeewolde,  Eandis,  Stedin,  Nuon,  VDAB,  CocaCola,  Deloitte


Reviews

Gert Blaas is een gedreven, ervaren trainer/coach die met zijn bedrijf AndersDenkenAndersDoen een eigen gezicht laat zien. Hij is gericht op vernieuwing, kwaliteit en ontwikkeling; dat zie je terug in zijn aanpak. In de omgang met 'lastige' teams toont hij scherpte en lef en brengt daarmee beweging op gang. Als persoon heeft Gert humor, is toegankelijk en prettig om mee samen te werken.
Marco Stein
HR - leidinggevende