Overslaan en naar de inhoud gaan

Arjo Bunnik

Sales artist, salestrainer, natuurlijke klikmaker & praktijkman

Arjo is een down to earth salesexpert en een gedreven trainer coach en spreker die de nieuwste inzichten combineert met de basis van sales.


SALES TRAINER
COMMUNICATIE TRAINER
verkoop
sales
spreker
CHALLENGER SALES
solution selling
challenger customer
Management trainer
meer winst
meer klanten
ACQUISITIE
acquisitie training
communicatie
Sales Management
vaardigheidstrainer
VAARDIGHEDEN
MindSet

Na jarenlang aan topsport te hebben gedaan, heeft Arjo met dezelfde ambitie verschillende uitdagende commerciële functies vervuld. De laatste zestien jaar heeft hij als trainer en interim commercieel professional gewerkt aan het ontwikkelen van jonge commerciële talenten en ambitieuze inhoudelijke professionals. hij heeft meer dan 250 organisaties geholpen om hun salesteams, vakspecialisten en managers praktische vaardigheden bij te brengen op het gebied van sales, acquisitie, presenteren en communiceren. 

Hij is een echte vernieuwer van het salesvak en ontwikkelt voortdurend nieuwe salesmethodieken en trainingsmethoden. Hij schreef meerdere  artikelen, columns en whitepapers en heeft een eigen YouTube kanaal met salesvideo’s. Hij is auteur van 'De Par5 methode', een bestseller over business-to-business-acquisitie.
 

WERKWIJZE

Het maximale bedrijfsresultaat door het beste uit u mensen te halen! Eerlijk, recht door zee en soms confronterend.

U bent op zoek naar een hogere omzet, kansrijkere leads, meer klanten, een sterkere marge. U wilt dat uw medewerkers beter communiceren, scherper presenteren, creatiever acquireren, professioneler commercialiseren. U denkt aan een training, workshop, coaching of presentatie als start om deze ambities te realiseren. En u neemt met niet minder genoegen dan de allerbeste trainer, facilitator of presentator. Ik neem ook geen genoegen voor dat ik het maximale voor u bedrijfsresultaat gedaan hebt en het maximale uit u mensen gehaald hebt.
 

KLANTEN

Arjo werkt(e) onder andere voor: CM,  RET,  Emerson,  ABN AMRO,  Comparex,  Transfollow,  Essent,  Mango Mobility,  KVK,  SOA People,  Effectory,  Yacht,  Studentenwerk,  FP International,  Sentech,  Woonfonds,  MKB Nederland,  Ormer,  ING,  Flevum,  Ikea,  Cadran,  DB Telecom,  Achmea,  Van Gansewinkel,  Linak,  GVB,  Brink groep,  12goBiking,  Vijlbrief,  Veneficus,  TNO,  Terres des Hommes,  Smurfit Kappa,  Qdelft,  Prominent,  O&I,  Language Partners,  Jeugdformaat,  HTM,  Internos,  HoorProfs,  Auto Hoogenboom,  Enigma,  Da Vinci,