Zelf merken en herkennen dat iets werkt. Geïnspireerd worden en nieuwe inzichten krijgen.

Daarom hebben wij korte en krachtige "specials" met impact. Speciaal voor L&D en HR. 

Ben je op zoek naar een specifiek thema, onderwerp of professional? We helpen je graag en regelen een maatwerk "special" voor je. Want in-company maatwerk is waar wij in geloven en van houden.

I.V.M. COVID19 BIEDEN WIJ ALLE ALLE FACE-TO-FACE TRAININGEN AAN IN MAATWERK & BLENDED ONLINE TRAININGEN

De trainers van Dutch Training Professionals zijn vanaf het eerste moment direct omgeschakeld naar online corona-proof trainen. Klanten en deelnemers reageren superenthousiast. De trainingen krijgen net zo’n goede evaluaties als altijd. Je vraagt je bijna af waarom we dit niet eerder hebben gedaan. Bijna, omdat we ook geloven in de kracht van elkaar ontmoeten. En toch, dit kan dus ook. Supertrots op de professionaliteit van ons team!

Zie hieronder een aantal online specials en neem contact met ons op om andere online maatwerk trainingen te bespreken. Wij geloven, zien, meten en weten dat ook online de professional het verschil maakt!
 

Een praktijkgerichte online training van Harry de Lange voor Sales Professionals.

Harry zijn visie op opleiden is: "Doen wat nodig is, niet meer of minder. Heldere feedback te geven waar de deelnemer wat mee kan. Na de training kan de deelnemer nog bij mij terecht voor advies en spiegelen."

Doelgroep
Accountmanagers met of zonder ervaring die effectiever willen netwerken

Wat kun je na deze training?
Je hebt de ‘tools’ in handen om in de toekomst sneller en constructiever met elkaar in gesprek te gaan, zonder bang te hoeven zijn of je boodschap verkeerd wordt opgevat. Een Skills Lab = korte theorie en veel DOEN!

Voor iedereen die de volgende stap wil zetten in het presenteren van zichzelf of zijn product en/of diensten. En nu dus ook online jezelf top presenteren tijdens bijvoorbeeld video-calls, Skype-gesprekken of Zoom-sessies. Een Skills Lab = korte theorie en veel DOEN! 

Voor hen die rust in de stroom e-mail en het werken met Outlook willen brengen.
Investeer nu in een grote schoonmaak en leer sneller, netter en efficiënter je mailbox beheren en kom de corona crisis uit met een lege inbox! 

Wat kun je na deze training?

Iedereen kan met programma's als Excel, Outlook, PowerPoint en Word, of onderdelen daarvan, omgaan. Maar wordt het wel op een effectieve wijze ingezet? En wordt er wel efficiënt genoeg mee gewerkt? 

Met mijn tips & trucs en nieuw aangeleerde vaardigheden zorg ik ervoor dat de tijd die aan een training wordt besteed, zich ruimschoots terugverdient.

ORGANISATIE WORKSHOP: Hoe voorkom ik stress en burn-outs? 

Heb jij het gevoel dat jouw young professionals/millennials niet goed met stress/hoge werkdruk omgaan?
Wil je ze helpen voorkomen dat ze uitvallen door stress en burn-out? 

Begin jij ook zo corona-moe te worden? In het “nu” leven was lang een goed advies. Maar, let op: Ron Hubbers richt zijn blik nu liever vooruit. Doe je mee?

Met zijn expertise en jarenlange ervaring op het gebied van sales en leiderschap kan hij jou en je mensen helpen om nu het verschil te maken.

Hoe kom ik met nieuwe klanten in contact? Dit is een van de belangrijkste vragen voor iedere ondernemer, salesprofessional of ZZP’er. Zeker in economisch uitdagende tijden blijft het essentieel om acquisitie te blijven plegen.
 

Wat kun je na deze training?
Je leert gesprekken die jijzelf als lastig ervaart beter voorbereiden en met beide handen aan te pakken! Jij bepaalt zelf in wat voor soort gesprek je beter wilt worden; Slecht nieuws brengen? Omgaan met lastige klanten of collega’s? Een Skills Lab = korte theorie en veel DOEN!

Niks geen foute verkoper… Een aankoopcoach die klanten helpt om een weloverwogen keuze te maken. Klanten die zich geholpen zien en jou en je producten en/of diensten aanbeveelt bij anderen!

Online presenteren... Een vak apart!

Online presenteren is een vak apart. Het lijkt maar gedeeltelijk op een ‘live presentatie’ want het heeft zo zijn eigen do’s en don’ts. Of je nou presenteert, pitcht, vergadert, traint, solliciteert, een webinar geeft of op een andere manier online communiceert, je wilt toch goed voor de dag komen en je boodschap op een professionele manier overbrengen.

Salesprofessional, wat een rare tijd hè?! Ben je in paniek? Wacht je af? Of schakel je om naar gerichte actie?

Doe de corona-proof-telefoonscan. In no-time, tegen een aantrekkelijke investering veel meer rendement uit je telefoongesprekken. Jan-Willem Seip is de meester op dit gebied.

Wordt jouw prospect blij als je belt?

Dynamische Pijplijnbeheer, vergroot je verkoopkansen door de Salesfunnel te vullen!

Een praktijkgerichte "virtual classroom training" van Harry de Lange voor Sales Professionals.

Harry zijn visie op opleiden is: "Doen wat nodig is, niet meer of minder. Heldere feedback te geven waar de deelnemer wat mee kan. Na de training kan de deelnemer nog bij mij terecht voor advies en spiegelen."

Doelgroep
Beginnende Accountmanagers met enige ervaring

Ervaar zelf de praktische online workshop "Slaap je fit!" van in-company trainer en slaappsycholoog Annemieke Deiman.

"24 procent van de nederlanders heeft slaapproblemen. Zij vallen bijvoorbeeld moeilijk in slaap of worden te vroeg wakker" (gezondheidsenquête cbs, 2018).