VIRTUEEL SKILLS LAB - PRESENTATIE (V)AARDIGER

Voor iedereen die de volgende stap wil zetten in het presenteren van zichzelf of zijn product en/of diensten. En nu dus ook online jezelf top presenteren tijdens bijvoorbeeld video-calls, Skype-gesprekken of Zoom-sessies. Een Skills Lab = korte theorie en veel DOEN! 

Wat kun je na deze training?
Leer jouw eigen gun-factor kennen en ontdek hoe je het inzet om het publiek geïnteresseerd te krijgen in jouw dienst of product. Hoe kom je authentiek en betrouwbaar over? Wat doe je met je handen en ademhaling? Wat doe je als je midden in je verhaal wordt geïnterrumpeerd? Ontdek nieuwe vaardigheden en presenteer jouw boodschap met het grootste effect! 

Aan het eind van de workshop heeft iedereen nieuwe handvatten gekregen om in de praktijk direct toe te kunnen passen. Je bent voortaan beter voorbereid, bewuster van hoe je overkomt én hoe je hiermee kunt spelen. Daarnaast ken je de het verschil, de overeenkomsten en de voordelen van online presenteren vs face-to-face bijeenkomsten.

Onderwerpen
- Online presenteren
- Lichaamshouding

- Ademhaling
- Stemgebruik
- Gedachtesturing
- Spanningscontrole
- Verhaal emotioneel laden
- Omgaan met 'lastig' publiek

Voor wie?
De workshop ‘Presentatie(v)aardiger’ is niet bedoeld om van iedereen dezelfde soort presentator te maken, maar kijkt naar ieders individuele vaardigheden en hoe deze verder kunnen worden uitgebouwd en toegepast. Het is een praktijkgerichte workshop; dus een beetje theorie en veel doen! Samen met de trainer en overige deelnemers kijken we naar wat jouw gun-factor is; pas dán weet je echt waar jouw kracht ligt en kun je leren hier optimaal gebruik van te maken.

Werkwijze
- Online sessie met break out rooms.
- Idealiter met 6 tot max. 12 deelnemers.

- Standaard: 1 dagdeel = 3,5 uur
- Extra verdieping = tot max. 4 sessies + persoonlijke begeleiding en feedback tussen en na de sessies.

Tarief: €749,- per dagdeel

(Deze training is goed te combineren met één van de Mediatrainingen!)

 

wouter braaf

Wouter Braaf

Trainer, Senior Trainingsacteur & Gedragsanalist

"Door zijn studie tot trainingsacteur en theaterdocent te combineren met zijn werk als acteur - waarin hij zich in de meest uiteenlopende rollen heeft mogen inleven - is hij expert geworden in het 'verplaatsen in een ander'. 1-op-1 en op groepsniveau."