VIRTUEEL SKILLS LAB – LASTIGE GESPREKKEN VOEREN

Wat kun je na deze training?
Je leert gesprekken die jijzelf als lastig ervaart beter voorbereiden en met beide handen aan te pakken! Jij bepaalt zelf in wat voor soort gesprek je beter wilt worden; Slecht nieuws brengen? Omgaan met lastige klanten of collega’s? Een Skills Lab = korte theorie en veel DOEN!

Onderwerpen
- Slecht nieuws brengen
- Omgaan met emoties
- Verschillende communicatiestijlen
- Jouw eigen casuïstiek

Skillslab = Doen
Aan de deelnemers wordt van te voren gevraagd een voorbeeldsituatie van een lastig gesprek naar de trainer te mailen. Aan de hand van deze casuïstiek wordt de training aangepast aan de thema’s die hieruit naar voren komen – volledig op maat dus!

Per thema komt een stukje theorie aan bod zodat iedereen zich goed op de gesprekken kan voorbereiden. En dan is het vooral een kwestie van uitproberen en experimenten!
 

skillslab


Je krijgt gedurende de workshop verschillende tips&tricks van de trainer en medecursisten. Net zolang totdat jij het gevoel hebt dat je voldoende nieuwe skills en handvatten hebt gekregen om lastige gesprekken met meer zelfvertrouwen aan te gaan!

Werkwijze
- Online sessie met break out rooms.
- Idealiter met 6 tot max. 12 deelnemers.

- Standaard: 1 dagdeel = 3,5 uur
- Extra verdieping = 2 sessies + persoonlijke begeleiding en feedback tussen en na de sessies.

 

wouter

Wouter Braaf

Trainer, Senior Trainingsacteur & Gedragsanalist

"Door zijn studie tot trainingsacteur en theaterdocent te combineren met zijn werk als acteur - waarin hij zich in de meest uiteenlopende rollen heeft mogen inleven - is hij expert geworden in het 'verplaatsen in een ander'. 1-op-1 en op groepsniveau."