SALES IN CRISISTIJD - ONLINE SPREEKUUR

Begin jij ook zo corona-moe te worden? In het “nu” leven was lang een goed advies. Maar, let op: Ron Hubbers richt zijn blik nu liever vooruit. Doe je mee?

Met zijn expertise en jarenlange ervaring op het gebied van sales en leiderschap kan hij jou en je mensen helpen om nu het verschil te maken.

Richt je energie en tijd nu ook op de voorsprong die je straks wilt hebben. Als jij het niet doet loop je straks keihard achter de feiten aan.

“Sales in Crisistijd-Spreekuur”.
Met managers en sales professionals spart Ron over vragen en problemen waar ze tegen aanlopen. Een scherpe, frisse blik van buiten. Gerichte aandacht voor professionals die ineens volgens totaal andere regels het spel moeten spelen. 

Het resultaat: meer creativiteit, scherpere focus, hogere energie.
Trajecten die vastliepen worden vlot getrokken. Nieuwe paden gecreëerd. De eerste deals gecreëerd.

 Dit is niet alleen geschikt voor salesprofessionals. Juist mensen die sales als belangrijke taak hebben maar die er wat minder feeling mee hebben kunnen hier enorm van profiteren.

 Natuurlijk online met videomeetings en als er vanuit het spreekuur urgentie ontstaat voor online training, oefenen of quick scans….. Kom maar op.  Ron is je man!

Kan je online wel goed vaardigheden trainen?
Ja! Wij doen het al jaren en de laatste weken hebben we meer dan 10 vaardigheidstrainingen online uitgevoerd. Klanten en deelnemers zijn zeer enthousiast. De impact is vergelijkbaar met live trainen. In sommige gevallen zelfs hoger. (dat verraste ons ook)

Gaan mensen er wel mee aan de slag nu ze vanuit huis werken?
Juist omdat mensen vanuit huis werken is trainen (ongeacht het onderwerp) een vorm van aandacht en groepsgevoel. Juist nu extreem belangrijk!

 

Is dit iets voor jou en je team?

“De enige vraag is: gun jij je collega’s deze energie en focus?
Tegen crisis-vriendelijke voorwaarden.
Want delen is nu meer dan ooit belangrijker dan verdienen.” –
Ron Hubbers

 

ron

Ron Hubbers

Senior Sales Trainer - Creating True Customer Value
Ron Hubbers is de man waar je naar toe gaat als je nieuwe klanten wilt. Nieuwe klanten die loyaal zijn, snel beslissen en mooie tarieven betalen. Ron helpt professionals commercieel succesvol te zijn, ook als ze zelf denken dat ze dat niet kunnen. Ron gelooft in het creëren van optimale klantwaarde.