QUICK SCAN: Jouw sales telefoon/videogesprek ‘langs de meetlat’"

Salesprofessional, wat een rare tijd hè?! Ben je in paniek? Wacht je af? Of schakel je om naar gerichte actie?

Doe de corona-proof-telefoonscan. In no-time, tegen een aantrekkelijke investering veel meer rendement uit je telefoongesprekken. Jan-Willem Seip is de meester op dit gebied.

Wordt jouw prospect blij als je belt?

Klanten bezoeken is praktisch onmogelijk. Dus de telefoon wordt weer een superbelangrijke tool om de relatie met klanten en prospects een boost te geven. Of je gaat via video in gesprek met je klant. Hoe doe je dat goed en met welk resultaat? Wat denk je... wordt jouw prospect blij als je belt en twijfel je? Dat is niet goed genoeg, want daarmee ga je deze vette dip niet overleven.

Spijker jezelf bij

Dit zijn de momenten waarop de besten overeind blijven. De salesprofessionals die zichzelf op alle fronten verbeteren maken nu het verschil. Wij helpen je, zodat jij aan de goede kant van de streep uitkomt. Juist in deze tijd is het zaak om jezelf bij te spijkeren.

Meer rendement uit je gesprekken

Doe de corona-proof-telefoonscan. In no-time, tegen een aantrekkelijke investering veel meer rendement uit je telefoongesprekken en videogesprekken halen. Jan-Willem Seip van Vendicum is de oefenmeester op dit gebied. Wacht niet tot je aan alle kanten voorbij gerend bent. Zorg dat je vooraan loopt, juist nu.

Wanneer en waar?

De ‘quickscan’ kan op elk moment plaatsvinden. Dit gaat in overleg. Het maakt niet uit of je vanuit huis werkt of vanaf kantoor; deze ‘scan telefoongesprek’ is plaats- en tijdsonafhankelijk.

Wat investeer je?

Samen met Jan-Willem Seip bespreek je jouw wensen zodat hij je duidelijk kan aangeven wat de investering is voor deze professionaliseringslag. Als meerdere verkoopmedewerkers meedoen, dan gaat het bedrag per persoon omlaag.
 

Meer weten over de quickscan? Laten we dan een online video call of een old school telefonische belafspraak maken.
 

jwseip


Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.