Online workshop Slaap je Fit!

Ervaar zelf de praktische online workshop "Slaap je fit!" van in-company trainer en slaappsycholoog Annemieke Deiman.

"24 procent van de nederlanders heeft slaapproblemen. Zij vallen bijvoorbeeld moeilijk in slaap of worden te vroeg wakker" (gezondheidsenquête cbs, 2018).

In stressvolle beroepen en bij ploegendiensten is dit percentage meestal nog hoger. Daarnaast is men zich vaak niet bewust dat de slaap niet optimaal is en er ondergepresteerd wordt. Slaapproblemen worden meestal niet besproken op het werk, maar kunnen een enorme impact hebben op het dagelijks functioneren. Slaaptekort veroorzaakt mentale en fysieke klachten, zoals concentratieproblemen, overgewicht, hoge bloeddruk, een laag energieniveau en verhoogt het risico op het maken van fouten en ongelukken.


Voorlichting over een gezonde slaap verbetert de vitaliteit van uw medewerkers.
Slaappsycholoog & health consultant Annemieke Deiman van Sleep Wellness Consultancy (SWC) verzorgt workshops en individuele consulten Slaap je Fit! om de vitaliteit en productiviteit van uw medewerkers te verhogen en het verzuim te verlagen.


Reacties Slaap je Fit! deelnemers:
'Tips workshops hebben geholpen', 'meer dan ik er van had verwacht', 'ben meer bewust van het belang van een goede slaap’, 'drink minder koffie, meer water', 'bewuster omgaan met sport/bewegen, let meer op mijn voeding’, 'doe vaker een powernap', ‘slaapkamer is om te slapen’, ‘ademhalingsoefening in bed bij moeilijk in slaap vallen’, ‘niet meer de wekker op sluimeren zetten’, ‘gun mezelf nu meer rust’, 'collega's ook zeer tevreden, verschil met anderen is dat je weet waar je het over hebt.'
 

ERVAAR ZELF SAMEN MET JE COLLEGA’S DE  ONLINE WORKSHOP “SLAAP JE FIT !

Meer weten of datum plannen? Laten we dan een online video call of een old school telefonische belafspraak maken.

 

Annemieke Deiman


Annemieke is slaappsycholoog & health consultant. Ze heeft een universitair diploma psychologie (Rijksuniversiteit Groningen, 2006) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Behavioural Sleep Medicine. 

Annemieke deelt haar holistische kennis over slaap & gezondheid op een enthousiaste en inspirerende manier. Met praktische handvatten en een luisterend oor ondersteunt Annemieke mensen in hun motivatie tot gezondere keuzes met als resultaat een betere kwaliteit van leven en optimaal presteren.