MS OFFICE IN-COMPANY ONLINE TRAININGEN

Iedereen kan met programma's als Excel, Outlook, PowerPoint en Word, of onderdelen daarvan, omgaan. Maar wordt het wel op een effectieve wijze ingezet? En wordt er wel efficiënt genoeg mee gewerkt? 

Met mijn tips & trucs en nieuw aangeleerde vaardigheden zorg ik ervoor dat de tijd die aan een training wordt besteed, zich ruimschoots terugverdient.

Terug op de werkplek zal met de nieuwe kennis minder tijd aan het werken met de Microsoft Office programma's worden besteed en blijft er meer tijd over voor andere zaken. Of u al ruimschoots vertrouwd bent met het werken met deze programma's of er vertouwd mee gemaakt moet worden, u wint tijd!

Met succes werk ik als zelfstandig trainer voor diverse opdrachtgevers. Door hen word ik ingehuurd voor het geven van trainingen aan gebruikers van het Microsoft Office pakket; zowel individueel als klassikaal. Met als doel: door het aanleren van nieuwe vaardigheden en/of het opdoen van nieuwe kennis efficiënter te kunnen werken met de programma's van Microsoft Office en Office 365.

Wat ik bied zijn trainingen van een prima kwaliteit waar steeds gekeken wordt hoe de deelnemer de behandelde stof in zijn/haar praktijk kan toepassen.

Gespecialiseerd in het geven van trainingen aan gebruikers van één of meerdere van de volgende programma's gebruik (willen) maken: Access, Excel, Office 365, OneNote, Outlook, PowerPoint, Skype, Teams en Word. Alle programma's kunnen worden getraind in de versies 2010, 2013, 2016 en 2019.

Veel ervaring met het geven van trainingen voor migratietrajecten naar Microsoft Office 2013, 2016 en Office 365. 

In overleg wordt gekeken naar het huidige kennisniveau en welke nieuwe vaardigheden in het belang van de functie geleerd dienen te worden.

Tijdsinvestering
Bij het werken met thema’s wordt gewerkt met 2 uur durende Workshops. 

Maximaal aantal deelnemers
8

 

peter

Peter is een gedreven MS Office trainer, betrokken, met passie voor zijn vak en goed luisterend naar de wens van de deelnemer(s).