Dutch Training Professionals draagt actief bij aan het succes van in-company trainingen en academies.

Naast geweldige trainers hebben wij ook toppers op het gebied van Learning & Development beschikbaar. Als interim, in een vaste aanstelling (W&S) of op projectbasis. In ieder geval altijd zonder moeilijk gedoe helpen zij je om er iets geweldigs van te maken…
…zodat de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers (en organisatie) niet stil blijft staan!

Zo helpen we onze opdrachtgevers met het vinden van managers voor academies, learning & development professionals of bijvoorbeeld trainingontwerpers. Voor projecten, advies of vaste invulling van HR/L&D vacatures.
 

ONZE BELOFTE

  • Wij zijn volledig gespecialiseerd in de doelgroep. We maken er zelf onderdeel van uit. Spreken de taal, kennen de markt, de ontwikkelingen en de dynamiek.

  • Ons netwerk bestaat uit zo’n 3.000 relevante 1e graads contacten en meer dan 20.000 2e graads contacten die we direct kunnen benaderen.

  • Onze stijl is direct en vlot. Zonder poespas. We zijn glashelder in onze mening en ideeën. Zowel de professional als de klanten weten met ons precies waar ze op kunnen rekenen.

  • Door onze flexibele organisatie zijn wij in staat tegen concurrerende tarieven absolute topkwaliteit te leveren. Cure-Pay vergoeding. Basisvergoeding: tussen €7.500,- en €13.000,- eenmalig.

  • Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid naar de professional en de klant. Voor beiden is het van vitaal belang om de juiste mens op de juiste plek te hebben. 


SAMENWERKINGSVORMEN

  • Werving & Selectie 

  • Detachering

  • Interim

  • Project


AANVULLENDE DIENSTEN

Interview & Simulatie Assessment

- Assessment o.b.v. rolspecifieke onderzoeksvraag.

- Focus op vaardigheden en gedrag.

- Duur 3,5 uur.

- Assessor en acteur voor simulaties. Voorbereiding en specifieke casuïstiek.

- Investering: €2.500,-.
 

BrainCompass profiel en ontwikkeladvies

- BrainCompass is een innovatief ontwikkel-assessment voor professionals dat het brein en de ontwikkeling hiervan centraal stelt.

- Een neurowetenschappelijk gevalideerde (online) assessment en unieke (biologische) DNA analyse vormen de basis van het BrainCompass.

- Het profiel en het een reflectiegesprek vormen een solide basis voor een ontwikkel- en begeleidingsadvies voor de kandidaat.

Investering: €1.300,-.


VOOR OPDRACHTGEVERS
Ben jij op zoek naar een L&D professional, HR director of bijvoorbeeld een opleidingscoördinator voor jouw organisatie? Laat het ons weten en neem contact op met Ron Hubbers

VOOR L&D PROFESSIONALS
Ben jij een L&D professional en wil je reageren op één van onze openstaande vacatures of opgenomen worden in ons bestand* voor vast dienstverband of tijdelijke opdrachten op projectbasis? Laat het ons weten en neem contact op met Ron Hubbers


*Als trainer toetreden? Zie onze toelatingsprocedure.
 

L&D advies - W&S - Detacheren - Projectbasis
Naast geweldige trainers hebben wij dus ook toppers hebben op het gebied van Learning & Development beschikbaar. Als interim, in een vaste aanstelling (W&S) of op projectbasis. In ieder geval altijd zonder moeilijk gedoe helpen zij je om er iets geweldigs van te maken…

…zodat de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers (en organisatie) niet stil blijft staan!

Vacature overzicht

Voor een van onze klanten zoeken wij een Manager HRD.

De klant is een dienstverlener met zo’n 3.000 mensen. Je zult je thuis voelen bij deze mooie club mensen als je houdt van korte lijnen, directheid, aanpakken en samen resultaten boeken. Het bedrijf blinkt uit in het samen vieren van resultaten.