Overslaan en naar de inhoud gaan

Tammo Witmondt

Interactief trainer en coach. Praktisch, een stap verder!

Tammo is met zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven en met name in de autobranche een praktijkmens. Hij heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en staat met twee benen op de werkvloer. De basis van werken is gebaseerd op NLP en is doelgericht en praktisch.


Blended learning
MIXED LEARNING APP
Leerplatform
Transfer van leren
Kennisoverdracht meten
Praktisch een stap verder
DiSC

Tammo verzorgt training & coaching in het bedrijfsleven en is gespecialiseerd in de industrie, de autobranche en de afvalbranche.  Daarnaast levert hij advies, en support in de vorm van arbeidsondersteuning. Een echte man uit de praktijk!

Tammo is begonnen als vrachtwagen monteur waarbij hij als diagnose expert nachts bij -10 graden vrachtwagens repareerde langs de weg. Vervolgens heeft hij ruime ervaring opgedaan in het aansturen van afdelingen als aftersales manager. Daarna heeft hij 12 jaar bij een auto importeur gewerkt. Daar heeft hij de autobranche en het bedrijfsleven van een andere kant kunnen ervaren en daar heeft hij zijn ervaringen als trainer en coach opgedaan.

Zijn ervaringen in de praktijk, zijn NLP trainers opleiding (Neuro Linguïstisch Programmeren) en zijn kennis als DiSC gecertificeerd trainer, geven een unieke doelgerichte combinatie van werken, niet alleen in de autobranche maar ook daarbuiten.

Zijn basis en werkervaringen komen uit de mobiliteitsbranche, met vele jaren ervaring in de bedrijfswagens.
Hij is gegroeid van vrachtwagenmonteur naar onder andere projectmanager bij een auto-importeur. Daardoor kent hij als geen ander de dynamiek die in grote en kleine bedrijven voor kan komen. De dynamiek van de werkvloer tot aan de directietafel.


Dit in combinatie met zijn trainerskwaliteiten maken hem een trainer en coach om in te zetten voor het realiseren van persoonlijke en bedrijfsdoelen.
 

WERKWIJZE

Ik geniet ervan om met mensen te werken en om mensen te triggeren zich te ontwikkelen.
Als persoon ben ik altijd bezig om het beste uit het leven te halen en misschien is het daarom dat ik de ontwikkeling van anderen graag stimuleer.

In mijn werk richt ik mij het liefst op doelen. Niet werken om het werken, wel werken om iets te bereiken.

- Door mijn ruime werkervaring begrijp ik heel goed dat ontwikkeling en verandering niet altijd gemakkelijk zijn.

- Dankzij mijn NLP trainersopleiding weet ik dat trainingen leerzaam en tegelijk ook leuk moeten zijn.

- Met DiSC® persoonlijke gedragsvoorkeuren geef ik mensen een praktische manier om hun persoonlijke ontwikkeling te realiseren.

- Vanwege mijn doelgerichte aanpak worden beoogde resultaten sneller behaald.

- Door middel van mijn blended learning platform is het mogelijk om de transfer van leren inzichtelijk te maken.

Alles tezamen, en als creator van de Q-tasc Mixed learning app voor de smartphone, geef ik het leereffect een extra boost.
 

KLANTEN

Tammo werkt(e) onder andere voor: Goodyear Benelux,  Ducati motoren,  Scania production,  Aviko Rixona,  Mitros woningbouw coöperatie Utrecht,  MSX international,  Multi Value (klantbeleving),  Franks afvalmanagement,  Brouwer taxi & touringcars,  renewi afvalverwerking (voorheen Icova) ,  dorpsbelang Espel,  TTA international,  PON Volkswagen - Audi,  Mivargroup IT oplossingen,  PSA Peugeot Citroën,  innopix IT solutions,  Innovam


Reviews

"Super interessante workshop. Heel leerzaam en interactief. Bijzonder hoe zo'n test heel goed laat zien wat je eigen voorkeursgedrag is. Juiste mix tussen belangrijke theorie en lekker veel praktijkvoorbeelden. Hierdoor is hetgeen wat je leert direct toepasbaar in het dagelijks leven".
Esther de Vries