Robert den Broeder

Trainer - Coach voor gedragsverandering

Robert helpt organisaties met performance- en gedragsvraagstukken met training en begeleiding. Organizational change is behavioral change!


AGILE BEHAVIOR MANAGEMENT
LEAN IT
Organizational Behavior Management
ITIL®
Effectief leiderschap
VU / ADRIBA erkend certificaat
gedragsmanagement
PERFORMANCE
DevOps
VeriSM™
Coachen
LEIDERSCHAPSONTWIKKELING
GEDRAGSVERANDERING
prestatieverbetering
CULTUURVERANDERING

Robert helpt organisaties met performance- en gedragsvraagstukken met training en begeleiding. Organizational change is behavioral change!

Robert (1963) heeft zijn roots in de ICT; sinds 1989 heeft hij diverse rollen en functies vervuld in dit werkveld. Van beheerder tot projectleider en ICT manager. Altijd met focus op de klant en klantcontact, op zoek naar manieren om meerwaarde te leveren.

Robert heeft ontdekt dat zijn kracht ligt in het reduceren van complexiteit, het coachen van anderen ('bringing out the best in people') en het overdragen van kennis en vaardigheden.

Na zijn opleidingen aan de VU / ADRIBA in Amsterdam op gebied van gedragsmanagement (Organizational Behavior Management) heeft Robert zich helemaal gericht op het verzorgen van training en begeleiding op het gebied van performance- en gedragsmanagement.

Robert ondersteunt leidinggevenden met gezamenlijk analyseren waarom het huidige performanceniveau wordt gerealiseerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van valide en wetenschappelijk onderbouwde principes. We ontdekken effectieve en minder effectieve, of zelfs ongewenste gedragspatronen. Effectief leiderschap ontstaat wanneer je de juiste gedragspatronen weet te versterken. You get what you reinforce.

Robert is als een van de eerste in Nederland door de VU-ADRIBA gecertificeerd en geaccrediteerd trainer & coach op gebied van Organizational Behavior Management, OBM.

Samen met de VU Amsterdam / ADRIBA heeft Robert twee OBM trainingen ontwikkeld: de OBM Foundation en de OBM Practitioner. Voor beiden kunt u examen doen en een door ADRIBA erkend certificaat behalen. OBM is een concrete manier van leiderschapsontwikkeling die tot aantoonbaar verbeterde organisatieresultaten leidt omdat het gedrag duurzaam veranderd is.

Robert publiceert via de website InVerbinding.Works en op zijn eigen website regelmatig blogs over leiderschap en gedrag. In mei 2015 heeft hij als co-auteur een aantal hoofdstukken geschreven in het boek 'Het Veranderalfabet'.
 

WERKWIJZE

Effectief leiderschap ten toon spreiden vraagt kennis van gedrag en performance. Gedragsverandering is de sleutel tot ontwikkeling!

Ik ben als een van de eerste in Nederland gecertificeerd op gebied van Organizational Behavior Management (OBM); een valide en wetenschappelijk bewezen methode voor gedragsverandering en prestatieverbetering in organisaties.

Samen gaan we aan de slag om te ontdekken waarom bepaalde gedragingen niet lijken te veranderen, of waarom performance achter blijft bij de verwachtingen. Gedegen analyse wordt gevolgd door een gerichte interventie, waardoor gedrag verandert en performance verbetert.

Ik ben een gedreven en zeer ervaren trainer / coach / consultant en zet mijn kennis, vaardigheden en ervaring graag in om u te ondersteunen bij verandertrajecten waar gedragsverandering een grote rol speelt.  Ik geef u met OBM een eenvoudig aan te leren concept waar u de rest van uw leven profijt van kunt trekken; zakelijk, privé en in uw vrije tijd!
 

KLANTEN

Robert werkt(e) onder andere voor: Albert Schweitzer ziekenhuis,  Medisch Centrum Alkmaar,  's Heeren Loo,  BEL Combinatie,  IBM,  HP,  Visio,  Forbo Eurocol,  Verenigde Assurantiebedrijven Nederland,  Aranea