Overslaan en naar de inhoud gaan

Marion Reijerink

Innovatieve en resultaatgerichte teamcoach, trainer en coach

Marion faciliteert mensen om die groei aan te gaan. Met zichzelf, met hun team. In een veilige bedding die wij creëren. Mensen die nieuwsgierig worden als er iets schuurt en die leiderschap willen nemen over hun werk en hun leven, zodat ze de bijdrage worden die ze kunnen zijn. (NOBTRA Trainer van het Jaar 2012)


Employee Training
E-Learning
Online training
change management
Blended learning
Management Development
Executive Coaching
Organizational Development
Training & Development
Virtual Collaboration
Virtual Teams
Webinars
Personal coaching
Career Management

Marion is een zwaargewicht in haar vak, die 12 jaar ervaring als teamcoach, coach en trainer paart aan gedegen ervaring in het bedrijfsleven en die er voortdurend voor zorgt dat ze zich in haar vak blijft ontwikkelen. Ze begeleidt graag mensen die zich oprecht willen ontwikkelen, individueel of als team.

Marion begon haar loopbaan als management trainee bij ABN AMRO. Ze vervulde daar verschillende functies en ontwikkelde zich uiteindelijk in de richting van training en opleiding, volgde een coach- en trainersopleiding en werkte vervolgens als freelance trainer bij diverse gerenommeerde trainingsbureaus. Daarna kreeg ze bij het internationale trainingsbureau Franklin Covey de smaak te pakken van innoverend opleiden. Daar ontwikkelde ze haar expertise in live online leren.
 

Scherpte, warmte en humor

Marion staat voor innovatieve, resultaatgerichte training en coaching. Ze creëert de veiligheid die deelnemers nodig hebben om te leren, traint en coacht met zowel scherpte als warmte en humor, en is pas tevreden als deelnemers het geleerde werkelijk in hun dagelijkse praktijk toepassen. Het is om die kwaliteiten en om haar bijdrage aan het trainersvak in Nederland dat ze in 2012 werd verkozen tot Trainer van het Jaar door de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA).

 

Jezelf ontwikkelen

In diverse trainingen en opleidingen ontwikkelde Marion zich persoonlijk en als coach, en dat blijft ze doen. Bijvoorbeeld in de tweejarige opleiding van het Centrum voor Zijnsoriëntatie en de internationale Unique Self-coachopleiding.

De afgelopen jaren zocht ze innovatie in zowel de vorm van trainingen – zij is een voorloper en de onbetwiste top in Nederland op het gebied van live online trainen – als in vakinhoudelijke verbreding.
 

Werkwijze

Schuurt het een beetje, in je team of in jouw leven?
Dan wordt het interessant. Want waar het schuurt is groei mogelijk.

Je wilt groeien met goede begeleiding en aantoonbaar resultaat.
Ik sta voor innovatieve, resultaatgerichte training en coaching. Daarin creëer ik de veiligheid die deelnemers nodig hebben om te leren.
Scherpte is net zo belangrijk in mijn coaching en training als warmte en humor, en ik ben pas tevreden als deelnemers het geleerde werkelijk in hun dagelijkse praktijk toepassen.

Waarom kan ik je helpen groeien?
Net als jij heb ik gedegen ervaring in een professionele organisatie: ik werkte bijna 10 jaar als high potential bij ABN AMRO. Als coach en trainer verdiende ik mijn sporen bij Franklin Covey, waar ik – als een van de eersten in Nederland - kennismaakte met online leren.
Sindsdien gebruik ik actief innovatieve mogelijkheden in mijn coach- en trainerschap. Ik zoek en vind de vormen van coaching en training die het effectiefst zijn voor degenen die ik begeleid. Ik put uit een breed scala van mogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als in vorm.

Ik help jou of je team uit je comfortzone naar nieuwe mogelijkheden, zodat je succesvoller werkt en je beter voelt.

- we gaan niet zondermeer uit van workshops in dagdelen, maar we zoeken de beste opleidingsvorm om je leerdoelen te bereiken
- we maken daarvoor leertrajecten met workshops en trainingen op locatie, maar eventueel ook met online trainingen en webinars (waarin we vooroplopen in Nederland), online modules, individuele coaching, etc.
- we borgen: deelnemers leren om de nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen, dus we zorgen ervoor dat dat gebeurt!

Innovatieve, resultaatgerichte teamcoaching, coaching en training. Met een onderscheidende visie op leren en ontwikkelen:
1. Wij geloven in het potentieel van mensen
2. Iedereen leert en is anders
3. Leren is doorlopend proces
4. Duurzaam leren doe je samen
5. Kennis, inzicht én toepassing
6. Wat je leert móet je vertalen naar de praktijk
7. Het echte leren vindt plaats buiten de trainingszaal
8. Vertrouwen en veiligheid en dan: uit de comfortzone!
9. Leren en leertrajecten zijn altijd maatwerk
10. Leren is leuk!