Hans van Reeuwijk

Trainer en Coach voor prettig werken.

Goed voor jezelf zorgen op het werk, daar helpt Hans je bij. Jouw energie is weg, mensen lopen over je grenzen of je spreekt niet graag voor een groep. Hans helpt je met persoonsgerichte, creatieve en energieke traingen. Hij laat je echt ervaren wat er anders kan en zoekt met jou naar oplossingen die bij jou passen.

 


Werkplezier
vitaliteit
Stress Management
Authentiek presenteren
Pitchen
energie
Voor jezelf zorgen
Grenzen aangeven en behouden

Hans studeerde af in Wageningen (Life Sciences)  en vervulde uiteenlopende rollen in zijn loopbaan. Hij werkte 23 jaar internationaal in Pharma. De menskracht kreeg veel aandacht in tal van opleidingen en trainingen. Bijzonder is zijn ervaring met intuïtieve ontwikkeling.

Hij blijft lezen en leren over training en coaching en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden.

Mensen omschrijven hem met woorden als enthousiast, open, sensitief, er voor gaan, creatief, authentiek.

Hans geeft zijn trainingen ook in het Engels en internationaal.
 

WERKWIJZE

Mijn talent is dat ik mensen kan zien zoals ze zijn.  Dit helpt me enorm als ik mensen begeleid in training  en (loopbaan)coaching. Ik dring snel door tot de kern en kan de dingen benoemen waardoor je je gehoord en gezien voelt.

In trainingen ga ik met openheid en nieuwsgierigheid te werk. Ik zet ter ondersteuning graag mijn ervaring in met meditatie, theater, beweging en stem, om zo het lijf aan te spreken (en niet alleen het hoofd). Mijn ervaring is dat veel mensen, ook in een zakelijke omgeving, het prettig vinden om op die manier te leren.

Voorafgaand aan een training zorg ik dat ik de deelnemers echt begrijp en stel mijn programma daarop aan.
 

KLANTEN

Hans werkt(e) onder andere voor: Astellas Pharma Europe BV, Right Management (ManPower Group), Gemeente Zoetermeer, Stichting Piëzo, Adamas Consultancy, Open inschrijvingen


Reviews

Een rustpunt in alle drukte. Deze training tijdens kantooruren was een heel fijne onderbreking van het werk. Ik heb nu meer bewustwording en bevestiging om rust of beweging te nemen. Ik heb veel geleerd: ontspanningsoefeningen, de ‘persoonlijke grens’, aandacht door alleen maar luisteren, de relatie slaap en de ‘verwerkingshersenen’ die tijd nodig hebben.
Ellen
Astellas Pharma Europe BV
Hans is echt een goede trainer doordat hij luistert en rust geeft.
Deelnemer
Right Management
De ontspannen atmosfeer tijdens de training heb ik erg gewaardeerd, en de manier waarop deze door Hans wordt gegeven; mindfulness met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en gevoel voor humor.
John
Astellas Pharma Europe BV
Ik heb nieuwe en positieve dingen over mezelf geleerd. Je hebt heel veel talent en liefde voor mensen.
Gineth
Stichting Piëzo
Gebruik van Miro (digitaal whiteboard) zorgt ervoor om online echt actief deel te nemen. Het meest waardevol vond ik je terugkoppeling op de LinkedIn profielen van andere deelnemers.
Deelnemer
Right Management
Hans hielp me met het bouwen van zelfvertrouwen zodat ik nu een nieuwe stap durf te zetten.
Bhumika
Stichting Piëzo