Overslaan en naar de inhoud gaan

Gert Blaas

Inspirerende Softskill Trainer

Gert Blaas is niet zomaar een trainer; hij is een gedreven coach die gelooft in het belang van eigenaarschap.


Timemanagement
drijfveren
teamontwikkeling
communicatie
Zelfmanagement
persoonlijke effectiviteit
Persoonlijk leiderschap
Coaching on the job
Feedback
Verbindende communicatie
Proactief werken
samenwerken
Impactvolle presentaties
Sjamanistisch begeleiden
Vuurlopen
Transformerende evenementen
vitaliteit
Individuele - en team coaching
leiderschap

"In jouw organisatie zetten we energieke trainingsprogramma's in om vaardigheden te versterken en boodschappen krachtiger te maken. We hebben standaard programma's zoals "De Jakhals en de Giraf", "Inspirerend Spreken", "De RESET week" en "Krijg weer Grip op je werk" die we op maat voor jouw organisatie aanscherpen. Op deze manier is het altijd relevant en herkenbaar."

Vaardigheden

 • Proactief werken
 • Vitaliteit
 • Effectieve communicatie
 • Presentatievaardigheden
 • Samenwerking
 • Drijfveren (ProfileDynamics)
 • Teamcoaching
 • Individuele coaching
 • Leiderschap
 • Transformerende evenementen
 • Sjamanistisch begeleiden
 • Vuurlopen
 • Training en ontwikkeling
 • Impactvolle presentaties

Gert Blaas is niet zomaar een trainer; hij is een gedreven coach die gelooft in het belang van eigenaarschap. Met een warme persoonlijkheid, altijd in topvorm, een passie voor fitness en reizen, is Gert een inspirerende professional. Als eigenaar van AndersDenkenAndersDoen, gevestigd in Huizen, Noord-Holland, Nederland, brengt hij zijn unieke persoonlijkheid en expertise over op anderen.

Zijn specialiteiten omvatten proactief werken, vitaliteit, effectief communiceren, presentatievaardigheden, samenwerking, en drijfveren (ProfileDynamics). Gert heeft een scherp oog voor het ontwikkelen van individuen, teams en leiderschap. Hij deelt zijn uitgebreide kennis en ervaring om mensen te helpen meer energie, een sterke mindset en focus in hun werk en leven te vinden.

Quote:

"Het is onze missie dat mensen anders gaan denken en dingen anders gaan doen, zodat ze betere resultaten behalen in hun leven en werk"

Met humor bereik je meer

Gert biedt diverse trainingen, zoals 'Presentatievaardigheden', 'Effectief Communiceren', 'Proactief Werken,' en 'Samenwerken', waarbij we geloven dat humor meer bereikt. 

Gert heeft succesvolle programma's ontwikkeld en geïmplementeerd om individuen en teams te helpen hun doelen te bereiken. Met als doel een positieve en waardevolle leerervaring voor iedereen te creëren en blijvende positieve verandering te brengen. Tijdens onze trainingen staat interactie centraal, waardoor mensen betrokken blijven en de energie in de groep hoog blijft. We maken gebruik van grappige, confronterende en herkenbare televisiefragmenten die voor een lach en een traan zorgen. Dit zorgt ervoor dat deelnemers in de spiegel kijken. We doen dat met een twinkel in de ogen en compassie in het hart. 

Bovendien is Gert een ervaren Sjamanistisch Begeleider en organiseert hij transformerende evenementen, waaronder Vuurlopen. Je kunt hier individueel aan deel nemen tijdens een open inschrijving, maar het is ook uitermate geschikt als teamtraining of als bedrijfskick-off van een nieuwe periode.

 

Klanten

Gert werkt samen met een breed scala aan gerenommeerde bedrijven en organisaties, verschillende overheidsinstanties, maar ook zorginstellingen behoren tot onze samenwerkingspartners.

Wij zijn er trots op om met deze diverse groepen te werken en hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun teams en individuele medewerkers.

Gert Blaas is een betrouwbare partner voor diegenen die streven naar persoonlijke groei, verbeterde communicatie en een succesvolle samenwerking in diverse zakelijke omgevingen. Zijn inspirerende aanpak en praktische tips zorgen voor blijvende positieve veranderingen in individuen en teams.


Reviews

Gert Blaas is een gedreven, ervaren trainer/coach die met zijn bedrijf AndersDenkenAndersDoen een eigen gezicht laat zien. Hij is gericht op vernieuwing, kwaliteit en ontwikkeling; dat zie je terug in zijn aanpak. In de omgang met 'lastige' teams toont hij scherpte en lef en brengt daarmee beweging op gang. Als persoon heeft Gert humor, is toegankelijk en prettig om mee samen te werken.
Marco Stein
HR - leidinggevende