Overslaan en naar de inhoud gaan

Floor van Esch

Senior trainer in sales & social skills - Disc specialist

Uitblinken in gastvrijheid en klantcontact?
Of liever overtuigend kunnen verkopen ?
Creëer werkgeluk en méér dan tevreden klanten in één, en laat uw medewerkers floreren.


klanten en sales
Hostmanship
teleperformance
Presenteren
Overtuigen
Beïnvloeden
sprankelend
focus
to the point
funfactor
toepasbaar
creatief

Stel je toch eens voor dat jouw medewerkers zich optimaal proactief gaan gedragen en dat nog leuk vinden ook?

Dat ze zich zodanig gaan inleven in de klant dat ze daardoor moeiteloos kunnen inspelen op verschillende situaties, zelfs als deze lastig lijken.

En wees eerlijk: gaat jouw hart ook sneller kloppen wanneer jouw medewerkers opeens meer gaan doen dan de klant verwacht?

Mooi! Dan zou Floor zomaar de match kunnen zijn die jullie zoeken!

"Telkens weer gebeurt er iets bijzonders met onze groep nieuwe medewerkers als Floor een verkoop training komt geven. Ze heeft de gave om mensen te raken. Energie, plezier en leergierigheid komen er los." - Albert Heijn Konincks Retail B.V.

Met een diploma theaterdocent op zak, richtte Floor 18 jaar geleden een V.O.F op waarbinnen ze op maat gemaakte theatervoorstellingen speelde voor diverse organisaties met uiteenlopende vraagstukken.

Daardoor heeft ze de kans gekregen om veel bedrijven ‘van binnenuit’ te ervaren hetgeen haar tot op de dag van vandaag in staat stelt om zich in no-time in te leven in allerlei praktijksituaties.

In de rol van actrice is spiegelen van houding en gedrag bovendien haar tweede natuur geworden. Deze combinatie maakt van haar een veelzijdige trainer en dit handelsmerk wordt door klanten extra gewaardeerd.

Zij traint niet in de zin van "trainen" maar laat je de vaardigheden ervaren. Dit doet ze op een energieke, unieke en doelgerichte wijze. De ervaring blijft bij je en kun je daarom makkelijk toepassen. - Gemeente Den Haag, TMA gecertificeerde professional 

Vanaf 2014 begon Floor ‘spontaan’ met het ontwikkelen van trainingen, simpelweg omdat die vraag van klanten, na het zien van een theatervoorstelling, steeds vaker om de hoek kwam kijken.

De ambitie om het trainersvak binnen al zijn facetten onder de knie te krijgen is inmiddels ingelost door het behalen van een PHBO diploma aan de school voor training van Karin de Galan. Een hoog aangeschreven opleiding waarbij de kunst van de trainer om deelnemers echt te laten leren centraal staat.

Floor haar favoriete deelnemers bestaan uit medewerkers die werkzaam zijn in de sector dienstverlening of verkoopmedewerkers in de retail. Mensen die dag in dag uit met klantcontact te maken hebben. Hetzij aan de balie, op de winkelvloer of aan de telefoon.

Klanten doen zelden wat je als medewerker verwacht en dat vraagt om een persoonlijke aanpak, Altijd en Overal. Dát vraagstuk handen en voeten geven, dat is wat Floor het liefste doet.

Wat een heerlijke vrouw is Floor! Ze houdt de training concreet en simpel, zodat de kennis kan blijven hangen. Wil je je een energieke training, met ruimte voor inbreng van de deelnemers en tools voor toepassing? Dan moet je bij Floor zijn! - Teamleider Klantcontact Triodos Bank


WERWIJZE

Floor gebruikt daarvoor de methode van Karin de Galan. Een didactisch onderbouwd en effectief bewezen werkwijze waarbij de leermodules sterk zijn afgestemd op de praktijk van de deelnemers. Niets motiveert deelnemers zo goed al een inhoud die aansluit bij hún vragen en problemen. Tel daarbij het aanstekelijke enthousiasme van Floor als trainer op en teken hier voor zekerheid en kwaliteit.


KLANTEN

Floor werkt(e) onder andere voor: 

Retailfoodsector: Albert Heijn Franchise Vereniging, Jumbo, Plus, Nederlandse Bakkerij centrum, Kaasspeciaalzaken.

Kinderopvang branche: Zwijndrecht, Hoera, Les Petits, Dak.

Retail mode: s. Oliver, Coolcat, Ter Stal, van Haren, Brabantia, Leenbakker.

Overheid: UWV, Gemeenten Den Haag, Zoetermeer, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Heerhugowaard, Zwolle, Buren, Amstelveen, Amsterdam Osdorp.

Overig: Welkoop, Wildkamp, Intratuin, Beton en prefabbouw, HTM, Triodosbank, Rabobank, Atos consulting, Akso Nobel, KLM.


Reviews

Haar training is een onvergetelijke ervaring. Haar gedrevenheid en enthousiasme zorgen ervoor dat je haar tips and trics meteen wil gebruiken in de praktijk. Hopelijk kiezen jullie voor een training van deze uitzonderlijke dame!
Concession Coach s”Oliver België / Brussel
Met energie, plezier en vol enthousiasme weet ze haar kennis over te dragen!
Ik heb Floor leren kennen als een gemotiveerde gedreven en gepassioneerde vrouw...
Door haar speelse manier van training geven, weet ze de groep aan haar te binden met als gevolg gemotiveerde collega’s, die overtuigd weg zijn gegaan om het toe te passen in praktijk. Wil je een energieke training met veel ruimte voor eigen inbreng en lekker je zelf zijn in een veilige omgeving waarbij ‘ alles is goed en niets is fout’ de sleutel woorden zijn, dan moet je bij Floor van Esch zijn!
Regio Manager
Voor de training van de salesforce hebben we Floor ingehuurd om te oefenen hoe om te gaan met weerstanden. Door Floor in te huren konden we de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderen en kun je eens uitproberen wat er gebeurt als je het anders aanpakt. Floor kan dat als geen ander. Met haar tomeloze energie weet ze de groep te mobiliseren en te motiveren. Individuen uit te nodigen de stap te wagen . Om vervolgens goede gefundeerde feedback te geven wat er gebeurde en wat het deed met de ‘klant’
SCA, Field Coach Sales Netherlands