Daniëlle Officier

Leiderschapstrainer,-coach, organisatieadviseur.

Missie: Passie & Talent = Excellent! Graag draagt Daniëlle met haar missie bij aan dat men met een glimlach naar het werk gaat en met een nog bredere glimlach naar huis gaat, vanwege dat men een dankbare werkdag heeft ervaren met werk dat bij hem/haar past in een optimaal werkklimaat!


Leiderschap en management
Teamcoaching, ontwikkeling en intervisie
Leidinggeven aan veranderingen
Ontwikkeltrajecten
Strategisch adviseren
Strategisch Beïnvloeden
Adaptief leiderschap
Coachend leidinggeven
Wendbaar leiderschap
adviesvaardigheden
persoonlijke effectiviteit
Projectleiderschap
Onderhandelen
Emotionele intelligentie
NLP trainer
Situationeel Leidinggeven
DiSC
P&O Gamification - gesprekken
Communicatieve vaardigheden
Conflictvaardigheden
Selectiegesprekken
Zelfverzekerd en overtuigend presenteren
Growth Mindset
Coachingsvaardigheden
Timemanagement

Daniëlle heeft 15 jaar leidinggevende ervaring (HR & Finance) en verschillende overnames begeleidt. Vanaf 2015 heeft ze na vele gespecialiseerde trainers- en coachopleidingen het roer omgegooid naar dit mooie vak. Ze weet mensen te inspireren en te enthousiasmeren om zelfbewuster en zelfverzekerder de geleerde vaardigheden effectief in te zetten in de praktijk. Ook levert zij gespecialiseerde maatwerktrajecten.
 

Werkwijze

Hoe gaan we aan de slag?
=> We gaan van inzicht naar overzicht naar uitzicht!

Welk resultaat leveren we door te gaan van inzicht naar overzicht naar uitzicht?
=> Versterkt zelfreflecterend vermogen => versterkte vaardigheden => versterkt zelflerend vermogen (eigenaarschap) ter borging in de praktijk.

 

KLANTEN

Daniëlle werkt(e) onder andere voor: Ministerie van Defensie, Gemeenten, Waterschap, Porsche, Provincie, GGD, Politie, Fokker, Vodafone, Menzis, Nationale Nederlanden, Scholengemeenschappen.  
Zij verzorgt tevens open trainingen voor Anker & Kompas en opleidingen voor Hogeschool Avans+.
En is werkzaam geweest bij Mercedes-Benz, Alliance Apotheken, een bouwbedrijf en Technische Unie.


Reviews

Danielle is een vakvrouw op inhoud en didactiek. In een week Leiderschap en Teameffectiviteit word je door haar geïnspireerd en uitgedaagd. Geïnspireerd om te reflecteren op het geven van leiding. Uitgedaagd en geënthousiasmeerd om uit je comfortzone te gaan en te leren.
Daniëlle is resultaatgericht èn heeft oog voor de individuele cursist. Bijzonder vind ik haar gave om vanuit een theoretisch kader invulling te geven aan de praktijk. Een week training van Daniëlle gaf mij energie en nieuwe ideeën voor mijn werk.
Leidinggevende met onderwijskundige achtergrond
Overheid
Daniëlle ken ik als een zeer gedreven en professionele trainer. Inmiddels verzorgt ze al heel wat jaren diverse leiderschapstrainingen in mijn trainingsbureau. Deze programma’s heeft Daniëlle mede vormgegeven. Een belangrijke kwaliteit van haar is dat ze
Bas de Kruyff
Anker & Kompas