Overslaan en naar de inhoud gaan

Dutch Training Professionals draagt actief bij aan het succes van in-company trainingen en academies.

Naast geweldige trainers hebben wij ook toppers op het gebied van Learning & Development beschikbaar. Als interim, in een vaste aanstelling (W&S) of op projectbasis. In ieder geval altijd zonder moeilijk gedoe helpen zij je om er iets geweldigs van te maken…zodat de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers (en organisatie) niet stil blijft staan!

Zo helpen we onze opdrachtgevers met het vinden van managers voor academies, learning & development professionals of bijvoorbeeld trainingontwerpers. Voor projecten, advies of vaste invulling van HR/L&D vacatures.
 

ONZE BELOFTE

  • Wij zijn volledig gespecialiseerd in Learning & Development. We maken er zelf onderdeel van uit. Spreken de taal, kennen de markt, de ontwikkelingen en de dynamiek.

  • Ons L&D netwerk bestaat uit 100+ aangesloten professionals ➕3.000+ relevante 1e graads contacten en meer dan 80.000 2e graads contacten die we direct kunnen benaderen. En natuurlijk doen wij de selectie voor je :-) (geen gedoe)

  • Onze stijl is direct en vlot. Zonder poespas. We zijn glashelder in onze mening en ideeën. Zowel de professional als de klanten weten met ons precies waar ze op kunnen rekenen.

  • Door onze flexibele organisatie zijn wij in staat tegen concurrerende tarieven absolute topkwaliteit te leveren. Cure-Pay vergoeding. Basisvergoeding: tussen €7.500,- en €13.000,- eenmalig.

  • Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid naar de professional en de klant. Voor beiden is het van vitaal belang om de juiste mens op de juiste plek te hebben. 


SAMENWERKINGSVORMEN

- Werving & Selectie 
- Detachering
- Interim
- Project


AANVULLENDE DIENSTEN

Interview & Simulatie Assessment

- Assessment o.b.v. rolspecifieke onderzoeksvraag.
- Focus op vaardigheden en gedrag.
- Duur 3,5 uur.
- Assessor en acteur voor simulaties. Voorbereiding en specifieke casuïstiek.
- Investering: €2.500,-.
 

BrainCompass profiel en ontwikkeladvies

- BrainCompass is een innovatief ontwikkel-assessment voor professionals dat het brein en de ontwikkeling hiervan centraal stelt.
- Een neurowetenschappelijk gevalideerde (online) assessment en unieke (biologische) DNA analyse vormen de basis van het BrainCompass.
- Het profiel en het een reflectiegesprek vormen een solide basis voor een ontwikkel- en begeleidingsadvies voor de kandidaat.
Investering: €1.300,-.


VOOR OPDRACHTGEVERS

Ben jij op zoek naar een L&D professional, HR director of bijvoorbeeld een opleidingscoördinator voor jouw organisatie? Laat het ons weten en neem contact op met Ron Hubbers


VOOR L&D PROFESSIONALS

Ben jij een L&D professional en wil je reageren op één van onze openstaande vacatures of opgenomen worden in ons bestand* voor vast dienstverband of tijdelijke opdrachten op projectbasis? Laat het ons weten en neem contact op met Ron Hubbers


Bij de werving en selectie werken we heel gericht. De aanvragen die we krijgen matchen we (net zoals bij onze trainingsaanvragen) aan geschikte kandidaten. Vaak hebben we dan geen openstaande vacature nodig. Als we daar wel voor kiezen dan staan ze hier onderaan deze pagina.
 

L&D advies - W&S - Detacheren - Projectbasis
Naast geweldige trainers hebben wij dus ook toppers hebben op het gebied van Learning & Development beschikbaar. Als interim, in een vaste aanstelling (W&S) of op projectbasis. In ieder geval altijd zonder moeilijk gedoe helpen zij je om er iets geweldigs van te maken…

…zodat de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers (en organisatie) niet stil blijft staan!

Vacature overzicht

Voor diverse posities bij verschillende van onze relaties.

Dit is echt betekenisvol werk.

Je draagt bij aan de professionele ontwikkeling van collega’s en teams. Individuele collega’s helpen in hun persoonlijke groei.

Voel jij je lekker in een rol waarin je én commercieel én inhoudelijk helemaal los kunt gaan?

Een rol vol met mooie kansen. Door de goede reputatie van het bedrijf krijg je informatie- en offerteaanvragen. En als Account Manager creëer je kansen door actief relatiemanagement met bestaande en nieuwe relaties.

Ja! Jij kan dit! Ben je die superorganisator die ook nog eens heel gelukkig wordt van blije mensen? Lees door, dit is voor jou.

Maak jij collega’s en klanten blij door de hele zaak als een geoliede machine te laten draaien? Ben jij die topper die projectmanagement, planning, administratie en rapportages strak in orde heeft?

Word jij blij van een complexe situatie waar jij serieus kan bijdragen aan de verandering en ontwikkeling van mensen en organisatie?

De organisatie, een rijksdienst, heeft een stevige visie op leren en ontwikkelen. Ga jij de boel in beweging brengen om deze echt tot uitvoering te brengen?