Overslaan en naar de inhoud gaan

HR & Vitaliteit: Workshop "Slaap je Fit! - Annemieke Deiman

Ben jij werkzaam als HR en binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de vitaliteit van je medewerkers? En wil je de workshop "Slaap je fit!" van in-company trainer en slaappsycholoog Annemieke Deiman zelf ervaren?

We nodigen je van harte uit.

24 PROCENT VAN DE NEDERLANDERS HEEFT SLAAPPROBLEMEN. ZIJ VALLEN BIJVOORBEELD MOEILIJK IN SLAAP OF WORDEN TE VROEG WAKKER (GEZONDHEIDSENQUÊTE CBS, 2018).

In stressvolle beroepen en bij ploegendiensten is dit percentage meestal nog hoger. Daarnaast is men zich vaak niet bewust dat de slaap niet optimaal is en er ondergepresteerd wordt. Slaapproblemen worden meestal niet besproken op het werk, maar kunnen een enorme impact hebben op het dagelijks functioneren. Slaaptekort veroorzaakt mentale en fysieke klachten, zoals concentratieproblemen, overgewicht, hoge bloeddruk, een laag energieniveau en verhoogt het risico op het maken van fouten en ongelukken.

Voorlichting over een gezonde slaap verbetert de vitaliteit van uw medewerkers.

Slaappsycholoog & health consultant Annemieke Deiman van Sleep Wellness Consultancy (SWC) verzorgt workshops en individuele consulten Slaap je Fit! om de vitaliteit en productiviteit van uw medewerkers te verhogen en het verzuim te verlagen.

Slaap je fit

Reacties Slaap je Fit! deelnemers:

'Tips workshops hebben geholpen', 'meer dan ik er van had verwacht', 'ben meer bewust van het belang van een goede slaap’, 'drink minder koffie, meer water', 'bewuster omgaan met sport/bewegen, let meer op mijn voeding’, 'doe vaker een powernap', ‘slaapkamer is om te slapen’, ‘ademhalingsoefening in bed bij moeilijk in slaap vallen’, ‘niet meer de wekker op sluimeren zetten’, ‘gun mezelf nu meer rust’, 'collega's ook zeer tevreden, verschil met anderen is dat je weet waar je het over hebt.'