Hieronder staat ons laatste "grote" event.
In 2018 en 2019 organiseren wij meerdere maatwerk kleinschalige events, masterclassen en sessies.
Enkele voorbeelden + de agenda zal op deze pagina geplaatst worden.

oftewel....under construction

TROTS OP TRAINEN & ONDERNEMEN 2017


OPZET & PROGRAMMA

 

Op 26 juni organiseren wij weer het event "Trots op Trainen & Ondernemen".

Een perfecte gelegenheid om contact te leggen met ondernemende trainers/coaches. Wie weet wat voor mooie dingen daaruit voort kunnen komen....toch?
Daarnaast hebben we drie themasessies die aansluiten op het vak van trainen en ondernemerschap.

(scroll naar beneden voor de flyers van de themasessies.)

De sfeer is ongedwongen (Stay or Go) en je bent geheel vrij om na een korte plenaire sessie verder rond te struinen, snuffelen, contact te leggen of kennis op te halen in de break out rooms. (blended learning, borging van geleerde etc) En natuurlijk kan je ook meteen weer een mooie nieuwe professionele (profiel)foto laten maken als je dat wilt.

☼ Het wordt een prachtige dag en met een beetje geluk kunnen we heerlijk buiten lunchen in de kasteeltuin van Landgoed Zonheuvel - Doorn.

 

STAY or GO?!

  • Zit je helemaal lekker in de plenaire sessie en het thema? Ben je jouw rugzak aan het vullen met tips en kennis? Ben je inspiratie aan het op doen? Dan blijf je en krijg je nog meer in de masterclass.

  • Heb je voldoende gezien en wordt het tijd voor wat anders? Geen probleem, dan ga je toch gewoon lekker wat anders doen.

 
OPTIES BIJ "GO":
 

  • BREAK OUT ROOMS: er zijn twee ruimtes waar kennissessies plaatsvinden op het gebied van Blended Learning en Borging van het geleerde.

    • 1: Perflectie: Online platform voor het borgen van jouw trainingen. Perflectie stimuleert blijvende ontwikkeling door reflectie & feedback op zichtbaar gedrag.

    • 2: Learningstone: Dé leeromgeving voor professionele training & coaching. LearningStone biedt trainers en coaches een online platform voor blended learning.

en/of...

 
  • MEET & GREET: een perfecte gelegenheid om even met wat collega ondernemers in gesprek te gaan en verbinding te zoeken/maken.

  • WALK & TALK: het landgoed biedt zich erg goed voor een lekkere korte verfrissende wandeling. Met wie ga jij op pad?

  • SNEAK & PEAK: heb je net een themasessie gevolgd en/of wil je alvast snuffelen en in gesprek gaan met één van de sprekers? Hun deur staat voor je open.

 

LOCATIE:    Landgoed Zonheuvel - Doorn + Routebeschrijving

DATUM:      26-06-2017

TIJDSTIP:   Ontvangst: 11:30 - Einde event: 17:30


 

THEMASESSIES

   

 

Meer over Titia: 5voor9.com


                        

 

Meer over Massimo: eensuccesvolbedrijf.nl


                                 


 


Meer over Mirjam en Judith: despeelacademie.nl